Måndag

Vilken härlig dag . Det första Natalie och jag gjorde när vi vakna var att sätta på oss ridkläderna och åka till Tobbe.. Sadla hästarna och red ut. Vi blev borta i nästan två timmar, vi red hem till mig och ut på åkern långt långt bort, så grymt mysigt. Älskar hästar! Älskar att rida ;)    Sen hem till Natta och så kom Jenka :):)  Vi kollade på Top model.

Nu sitter jag här i min säng och klinkar på min gitarr, har saknat den mycket, har liksom haft en svacka i mitt spelande.. Men nu är det roligt igen..

1 dag kvar till Jul nu :) Men jag har inte fått någon julstämning en ? Så trist :( vad kan jag göra???

saknar saknar saknar :'( JL<3





London

Underbara Robert Pattinson , vi kommer på sportlovet , jag och Natta alltså. Ja det är bestämt , Natalie och jag reser till London över sportlovet och är borta hela veckan, dels för att shoppa och leva livet men också för att få en skymt av våran babe ;) ( Men mest Nattas babe) .
 Det står skrivet i stjärnorna LONDON HERE WE COME ! Bostad är fixad redan, bara pengar till shopping och transport som fattas  . Men det fixar vi enkelt ! AVENSJUK VA ?

Övernattar hos Nattis i natt ;)

Jag älskar dej Joel , mest av allt <3 tvivla inte på de !


andra gången

Ikväll blir det andra gången för mig och Natta som vi ser Twilight :) Har varit besatt i 3 veckor nu ! Äntligen kommer vi få tillfredställelse till våra begär !!!!

Bussen går om tio minuter .

Dagens

Natta:-  Åååååh va STOR den var!! Faaan va blöt jag blev

Ni kan ju tolka den repliken  hur ni  vill , men Nattas tolkning är nog inte eran för hennes är när hon får en stor blöt regn droppe i hennes huvud.

fucking nice ;)

Jag förstår inte?

Att vissa människor bara klarar av sig själv ? Det är inte klokt!  Att man kan vara sådär ?  Jag får fundera på hur vissa tänker..

Ridningen gick som vanligt , Fröjde och Kalle dampa som leder till att Natta och jag får damp på dem  ! Ja ni kan ju tänka hur det går.

JAG LÄNGTAR tills MELLANDAGSREAN , shit vad jag ska shoppa loss. Vi funderar att dra till sthlm såklart, bliiir nog så..

Snart kommer Joel och hämtar mig :)

GODNATT alla sötisar :) /olivia


FREDAG ! LOV , UNDERBART !

Vilken dag, livets alla meningar , JULLOV !  It is unbelievable wonderful .
Varit på stan med Natalie , Jennifer var med en liten stund.  Natta och jag spionerade väldigt mycket , Haha*

Nu måste jag skynda min hem till Nattis, vi ska ut och rida :) LOVE IT !


Stressad!

Nu sitter jag här och väntar på att mamma och Gabriel ska bli klara ! Vi ska ju iväg till Joel och är redan sen, jag skulle ju dit direkt efter skolan men det blev inte så, jag laga mat och lära duscha ju.. aja nu ska jag stressa vidare !!  Se ya !!


Grattis Älsklingen :)

Idag fyller min älskling Joel 20 år , blir en riktig man - kanske han har blivit riktigt jävla skäggig ! Men det är ju något jag inte tror.  Mamma,Margit, Gabriel, Magda och jag åker till honom och grattar han. 
Han berättade för mig igår att han möblerade om i sitt rum, så nu får vi ser hur det blir idag då, kommer ju sova hos min sötis <3
Jag älskar dej jätte mycket <3

Sugen

på nya kläder? www.storefico.com 

Presenter

Kom precis hem från Valbo nu , mamma , jag och Margit har varit där för de två köpte present till Joel, kan tyvärr inte säga vad de köpte om Joel skulle läsa. Det var trevligt , men blev en kort vistelse pga att mamma blev så hemskt slut av att gå där pga operationen. 

Joel kom också nyss förbi för att hämta några grejer, han sover inte med mig ikväll :( kommer sakna honom i natt, vi sover jämt med varandra annars.

Glad för din skull Jenka :) <3


Onsdag

Åkte till skolan idag och hade två lektioner, engelska och spanska, engelskan sjöng vi julsånger på och spanskan kollade vi på en spansk film. Känns helst onödigt faktiskt.

Igår kväll ringde Natta mig och fråga om jag vela ta en ridtur och jag sa självklart ja :) Så de blev hem till Nattis och sadla på Fröjde och Kalle och rida ut. Sjukt mysigt att pulsa i snön me hästarna, vi red ute på åkern. Det ända negativa var att vi glömde att sätta in "öronpropparna" på min häst Fröjde så han var de fart i ooch han stegrade såklart när en bil kom och sparka bakut , hehe men de är så jävla kul endå :)  På fredag blir det riding igen, visst då Natta?:)

Nu sitter jag i bibblan och väntar på Jenka :D Hon har lektion och vi ska ta tio över två bussen hem.

I morgon fyller MIN älskling <3 Ingen kan ta DEJ ifrån MIG <3

(Aurora på bilden)

Lite nytt


Vela visa lite av de jag köpte i sthlm :) Nu är det bara ett par nya 12cm klackar som fattas i mitt liv och ett par slitna jeans + en grå kavaj :)


T-shirt från Weekdag, tröja från Monki och jeans från cheap monday

Slapp dag

I morse när jag vakna kände jag verkligen att jag inte orkade med någonting, så de blev att jag stängde av mobilen och somna om ;)  hade världens mensvärk också.. TUR att alvedon finns!TACK!
Så dagen har varit skön och mysig, mamma kom hem på morgonen och hade skit små tuttar :O blev så jävla chockad fast jag viste att hon att hon hade opererat sig..från G kupa till C kupa, de ni ;)  Mamma är nöjd iallafall och hon kan andas lättare och de första hon sa var att hon kände att hon kunde flyga ;P p.g.a att det blev så lätt.

Var till ica en sväng och köpte tidning och less fat chips (hahahha) de är skit goda..
Har också städat rummet och gjort lite julfint! SNART är de jul:D 8 dagar kvar. Och snart fyller min älskling 20 år :) på torsdag !! <3 Jag Älskar dej Joel <3 Snart 2.5 år tillsammans:)


Måndag

Fredagen var skit rolig, först till en riktig stad(sthlm) och shoppade kläder för mycket pengar plus att vi käkade kinamat . Senare tog vi tunnelbanan till globen och gick in där och satt oss på våra platser, som Ingrid var riktigt nöjd med och jag föresten också, jag satt två stolar ifrån Robin Bengtsson;) Ögongodis !  Johan Palm är också en riktig söting, han satt och sjöng för full hals på ALLA låtar ! hahah.
Fast Alice inte vann så är jag inte besviken, för det kommer gå bra för henne endå plus att det är alltid tvåan som det går bra för ! :D
Jag skämde iallafall ut ingrid för Henrik(Johans bror) så det small om det ! Hahah ;)  och jag själv skämde ut min för Robin, MYCKET ! Efter att Robin hade gått iväg (efter sändning) så glömde han alla sina roser och nallar han hade fått utav fansen. De vart mycket strul innan vi åkte så vi satt os bara ner(mamma, jag och Ingrid och Magda) jag satt mig på Robins plats, helt plötsligt kom Robin från ingen stans med bestämda steg mot mig och jag blev ju skit rädd , han såg skit arg ut. så jag lyfte på fläsket och han tog med alla sina grejer, förutom en fucking liten nallhund, då då tänkte jag attjag kanske ska säga till at han glömde den, men inte hörde han när jag ropa heller utan bara gick.. jag sprang efter som ett tokigt faan och sa att han hade glömt nallen,, han bara vände sig om och tog den men det som är de som är så pinsamt är att han nog aldrig fatta att jag lämnade tillbaka nallen till han , utan han trodde jag gav den till han från mig :
Kram från Louise 11 år, ring mig på 070 ....
Fattar ni vinkeln?  Jag dör en långsam död.
skit samma , kommer endå aldrig träffa han igen. :P


Den här veckan är fullspeckad med plugg kan jag säga till dig! Känner mig seeg och trött bara, ska bli skönt me jullov. Jag älskar Julen:D:D:D:D



Färgade linser!



Gratis linser till alla bloggare som bloggat mer en 2 månader, det enda du behöver göra är att lägga upp hemsidan på din blogg , läs mer på www.fargadelinser.com  .

Onsdag

Kände verkligen inte för att gå i skolan idag, sen hade jag lite huvudverk också, så jag stannade hemma.
Känns skönt att få slappna av lite, slippa stress för en dag, fast har endå den där känslan i magen att jag måste plugga, HELA TIDEN. Nu som jag vet har vi:

- Naturkunskap Prov , till i morgon
- Matte Prov, fredag
- Göra klart Naturuppgifterna, till på måndag
- Spanska Prov, till måndag
- Skriva klart novell, till tisdag
- Göra klart samhällsarbetet , plugga på sveriges statsskick, torsdag(next week)
- Läsa ut engelska bok (efter lovet)
- Läsa några sidor i historieboken
(Finns säkert något mera som jag har glömt)

Jadu, det är mycket på 1.5 vecka nu.. Men men klarar det nog.

kollade på lite mera bilder sen man var liten, gulligt som fan! :P

( för er som inte ser så bra är det från vänster: jag,Jenka,Natta och Ingrid)


Sjukt att du är kändis nu Alice !



Plugg

I dag har Ingrid och jag haft en plugg-dag, har hjälp henne med en So grej, vi kom inte så långt men men.. Vi har mest snackat bort tiden och nu är den redan halv nie:P Vi har kollat bilder sen vi var små, så jävla sött!

nu känner jag iallafall mig helt slut..
Godnatt !


Tisdag.

Shit va mycket folk som samlades på torget i gävle igår och alla var där för Alice skull, nu får hon verkligen känna på att vara kändis:)  Känns overkligt att det är Alice som stod där och alla ungar bara skrek. Det är otroligt hur bra det har gått för henne. Sen nu på fredag är det globen och det gäller verkligen då.. Kommer skrika stämbanden av mig , hahahah!

Idag blir det bowling med klassen, roligt!   Sen hem och plugga.    Hinnar inte med min älskling :( <3

Natalie och Jennifer - NI är de BÄSTA <3


Vilken trevlig helg!

Gud vad jag var nervös i fredags på Idol, jag satt där med tårar i ögonen och var så jävla nervös så jag skaka !  Innan vi fick beskedet var allt så hemskt . Sen när vi fick reda på att Alice gick vidare bara flög Betty,jag och Ingrid på varandra av lycka ! Skreek som Johanfans och hoppa.
VILKEN LYCKA !
Så nu blir det globen på fredag. Vill vill vill att Alice ska vinna, men tävlingen känns redan klar, att Kevin vinner :/ och det vill vi ju inte ! visst??
Fast egentligen spelar det ingen roll , antingen blir det guld eller silver och båda är ju bra..

Igår var det tjejkväll hos Nattis, så jävla mysigt med er tjejer ! JAG ÄLSKAR ER . Ni betyder verkligen mest och inga andra kan ta den plats ni har i mitt hjärta!  You all are the best fuck the rest !
Kan lite på er till tusen. <3


Rösta på Alice imorgon!



ska korta av kjolen lite och klippa av ärmarna;)

GodNatt Alla!

Min dag i några ord:
skolan, stan, Natta, plugga...

Har just fått min outfit jag ska ha i morgon på Idol, det kommer bli en hit ! ;P hahah! Alla vi som kommer dit och hejar på Alice har samma outfit.. Så roligt det ska bli!

Vi fick ett pepparkakshus idag, så fint:)


Onsdag

Idag har det varit slappt i skolan film m.m.     
Jag Natta och Jenka var på stan och kika, jag köpte present till Joel och present till Natta. Nu har jag bara kvar att köpa julklapp åt Joel,mamma,pappa och gabriel, pengarna försvinner fort. Vi käka på wokiwoki , det var underbart gott, wokad kyckling med grönsaker. Sen kollade Natalie på jeans åt henne själv också. Hon hittade inte de hon vela ha så hon åkte till valbo istället för där fanns dem, ett par miss sexty jeans, jätte fina ;)

Nu har jag gett mig in på något dumt faktiskt , jag ska sy en kjol tills på fredag ! Det kommer gå åt helvete tror jag.. Vi får se vad de blir, har ju sytt mycket i jeans men inge kjolar...

I morgon väntar världens längsta dag i skolan! JAG VILL INTE!


Nytt!

Vela bara tipsa om mitt nya läpp balsam från Noa Noa. Man får jätte mjuka läppar och de luktar gudomligt , det bästa jag har haft iallafall.

nu är jag nästan helt klar med naturen, en grej kvar bara..



Födelsedags Barnet Natalie :D

Grattis , grattis och åter grattis babe <3  Våran underbara Natalie Granath fyller 16 år idag . Tänk att jag har varit bästis med henne i 10 år, underbart!  Kanske åker och hälsar på henne idag :)

Stannade hemma idag också, känner att skolan är så jobbig just nu, har liksom ingen ork att anstränga mig.
Så nu blir det bara att plugga hela dagen hemma istället, men nästan hellre det en att gå upp tidigt och lära åka 4 mil. Alla gävlabor har ju föfan sovmorgon varje morgon!! De kan ju sova till åtta jämt. å vi åker till gävle halv åtta !
 Tur att vi iaf har Lis som skjusar oss får man sova lite längre.

Jag funderar över om jag ska börja med att skriva mín n o v e l l ? Har lite tomt på idéer bara.. När man väl ska skriva något så är fantasin som bortblåst ! Alltså det är en skoluppgift, jag gör det inte för skoj skull! 
Vad ska den röda tråden vara i novellen ? Kärlek ? olycklig kärlek? , jadu vet inte jag ? Har så svårt för det här.


Måndag

Idag var jag hemma och sov till elva, det var skönt.. Jag hade lite magvärk..
Ska snart börja jobba med naturkunskapen, har såå mycket kvar där att göra, FÅR PSYKOS !


Underbar !

Såg Twilight igår med Natalie & Jennifer, jag kan säga att ända sen filmen var slut har mina tankar bara varit på den otroligt underbara filmen.
Man blev varm inuti och blev verkligen rörd i hjärtat . Inget slår den filmen.. Den bästa jag sätt någonsin.. Om ni fortfarnade inte har sätt den, Gör DET!
Den hade allt, kärlek,komedi,drama,action.. ja allt !
Man tänker bara : faaaan ..

Sen gjorde de ju inget att killen är hyper snygg heller;)


RSS 2.0