Hard work work

Påväg mot jobbet nu, jobbar dygn. Kommer alltså hem tills tolv imorgon på julafton. Lets make some cash ;) jobbar med bästa Marita.


,

,


Fake it until you make it.

Nu blir det köpa sista julklapparna :)


Lev idag

Umgås med en fin Jen


Keep going

Jag fortsätter med lchf, det går jätte bra känner inte behov av ngt socker längre, det ända jag känner att jag saknar är sushi. Men jag mår så mkt bättre nu utan allt socker.


Dont dream your life, live your dream.

Jobbar som sjutton nu för tiden, är aldrig hemma känns det som, men nu e jag ledig tills fredag sen jobbar jag dygn till julafton. Tjänar massor med cash iaf.


Home


long time no see

Nu var det ett tag sen, har inte haft tillgång till dator på ett tag och pengarna på mobilen har varit slut.
Helgen har varit skön, lite jobb men även umgåts med bästa vänner. 

      
    Jag har köpt ricinolja som sägs göra håret växa snabbare, ist för 1 cm i månaden ska håret växa 5 cm, så vi får se hur det går, jag ger er bild på före och efter när jag andvänt produkten i 2 veckor. Jag har väldigt långt hår, det är inte därför jag använder oljan, utan för jag vill få det tjockare och fylligare.


Idag ska jag jobba och slutar inte förens onsdag, så jobbar 2 dygn och kommer inte hem ngt imellan, känns jobbigt men fan så mkt cash det blir.

Med min fina Sandra, så längesedan nu :)

imag1667_1323436 (MMS)

Med min fina Sandra, så längesedan nu :)


LCHF

Jag började för ca 1.5 vecka sen med en diet som kallas LCHF,eller jag ser det inte riktigt som en diet eftersom enligt mig är en diet att ständigt gå och vara hungrig och pina sig själv. Jag utesluter bara allt socker, såsom pasta,ris,potatis,bröd och såklart allt godis osv. Allt annat får jag äta :)
  För mig känns detta jätte bra även fast jag bara hållt på i en vecka och jag har redan tappat 3 kilo, det låter inte så hälsosamt kanske, men alla går ner olika mkt på samma tid. Jag har inte bestämt mig precis hur länge jag ska hålla på eftersom det här inte är ngn diet, utan man äter såhär föralltid, eftersom socker aldrig är bra för kroppen. Men mitt mål nu är att hålla det här tills sommaren.

Jag kommer uppdatera om hur det går för mig med LCHF lite då och då, och om jag håller det dvs, men det känns som jag kommer göra det iaf.


Mys ...

fxcam_1323378927 (MMS)

Mys film mys med mina bästa, Jen,Natta och Oliver :)


sinnes

Denna Han gör allt i världen för att jag ska ta honom tillbaka, detta är sjukt, han kommer till mig hela tiden och gråter floder. Han väckte mig imorse kl.9 och hade stuckit från jobbet och jag har inte blivit av med honom på hela dagen, han har gråtit nonstop. Han säger att han ska göra allt för mig, att han älskar mig och har aldrig varit kär i ngn annan en mig, han gör väldigt tappra försök. När jag ser honom gråta tycker jag synd om honom,jag gör det,eftersom han har betytt så mkt för mig,jag mår dåligt när han är ledsen, men då tänker jag bara att han själv har satt sig i skiten,han har själv skapat denna sitvation. Sen vet jag inte om det är äkta känslor eller om han bara gråter för att få mig tillbaka? Han ringer hela tiden, smsar - jag svarar inte alls, men han fortsätter, sen kommer han till mig. VAD SKA JAG GÖRA? Jag tycker synd om honom att han själv ska behöva skapa såhär jobbiga sitvationer till sig själv. Jag vet att han bara vill ha mig, men han söker spänning i andra och då har jag blivit sårad. Han hotar att han ska ta självmord och det ger mig ångest,för jag vill inte att ngt dåligt ska hända honom även fast han skadat mig.

.

Vilken jävla morgon/förmiddag..berättar senare idag!


jag med mina bästa vänner

Min underbara Molly


Min berättelse

6 år utav mitt liv har Han tagit. 6 år av ångest,svartsjuka(som ni vet fanns anledningar att vara det),glädje,misstro,underbara stunder.
Men när jag ser tillbaka på alla dessa underbara stunder, som har betytt allt för mig,hela mitt liv har kretsat runt denna Han, så nu ser jag bara att allt varit en lögn, allt som varit har inte varit på riktigt. Eftersom han har ljugit för mig från första gången vi sågs, så kan ju inget vara sant som varit heller?
Har sex år utav mitt liv, min uppväxt varit en lögn, detta får mig inte att gråta, bli arg, eller ngt, utan det får mig att tänka att jag nu har hela livet framför mig att kunna känna riktig lycka, träffa en riktig kille, anser inte Han som en pojkvän längre, för det jag har trott skulle vara ett förhållande var inte det, då kan ju mitt nästa bara bli rena drömmen.
Jag tror att det här har gjort mig stark, fast jag vet inte. Ingen kommer kunna lura mig igen, för jag kan allt om lögner nu.
Under loppet av en vecka har mig syn på denna man förändrats för alltid, jag har aldrig sett hono på det här settet, men avsky och äckel, jag blir äcklad så jag kan spy, jag spyr för han har kunnat legat med mig ena dagen och en annan tjej den andra, jag spyr för jag har visat hela mig för honom, han vet vem jag är, det spyr jag åt, jag spyr för han trott att det är okej att såra ngn på det här settet,jag spyr på Han.

För er som vill veta försöker han desperat att få mig tillbaka ännu en gång, han gör allt i sin kraft för att få som han vill- som en psykopat. Men Denna Gången Ska Jag Inte Falla Tillbaka. Det är lättare för mig nu jag får skriva om det, jag vill att andra ska få se också, höra min historia, jag vill att andra inte ska hanma i samma fälla som jag har gjort.
MEN jag vet att flera tjejer kommer falla för denna Han, för som sagt han är en psykopat och psykopater kan charma ALLA. Det är synd när jag tänker att han kommer lura andra tjejer, som kommer gå på allt, och han kommer fortsätta i samma mönster gång på gång, och han kommer övertyga tjejerna att han inte ljuger och att han bara älskar Den tjejen. Jag blir frustrerad när jag tänker på att andra kommer behöva gå igenom det här med Han. Men det är inget jag kan göra åt tyvärr.

där är vi, jag 14 år och visste ingenting

Äntligen lite snö:) ...

fxcam_1323245067 (MMS)

Äntligen lite snö:) at work


Natti natti från molly och mig :)

fxcam_1323207640 (MMS)

Natti natti från molly och mig :)


in your face


Klinkeliklink

fxcam_1322575793 (MMS)

Klinkeliklink


En berättelse.

Det var en gång en flicka. Flickan hade levt i fjorton år.
Flickan träffar en pojke, pojken är charmerade, så pass charmerande så flickan fallen för denna. Pojken och flickan ingår en relation med varandra, de är jätte kära. Flickan lever i en kärleksbubbla(som hon kommer göra i nästan 6 år).
  Första gången flickan får höra att hennes underbara pojke som hon älskar varit med en annan tjej är efter att de haft ett förhållande i ett halvår, flickan bir helt förstörd och vill inte tro detta, men pojken försäkrar henne om att det bara är rykten.
Tiden går och flickan glömmer det s.k. ryktet. Efter bara ngn månader går det ett rykte igen att pojken varit med ngn annan tjej, han nekar och säger att människor är bara avundsjuka på oss och vill bara försöra.
  Flickan sväljer och tror på pojken p.g.a. att hon älskar denna. Men flickan känner hela tiden en ångest att rykten ska komma igen, hon förnekar för sig själv att det skulle kunna vara sant för hon är så kär, och pojken gör ju allt för henne. 
 Det är lungt i ngt år, även fast flickan får höra massa saker så ignorerar hon dem, förens ett år då saker förändras.
   Det är vinter och flickan har fått höra rykten igen att pojken har träffat ngn annan tjej igen. Pojken nekar allt, men nu tänker inte flickan vara naiv ngt mera. Efter en tid får hon bekäftelse att pojken träffar en annan flicka, hon väljer att skita i pojken och göra slut. Men bara efter en kort stund har pojken och flickan börja träffas igen. Men flickan får reda på att den andra tjejen också träffar pojken och har gjort det i ngn månad. Pojken har alltså levt med två olika tjejer i två olika förhållanden och kunnat hemlighålla det för varandra. Jag och flickan börjar och prata och det är förens då vi kommer underfunn med att pojken säger samma saker till oss båda. Flickans känslor under hela denna period är hemska, hon gråter varje dag, hon försöker supa bort sin ångest, hon skär sig. Ingen kan förstå flickans känslor för denne pojken, INGEN. (jag utesluter massa fakta för annars skulle jag behöva skriva en hel roman, skriver allt kortfattat). Pojken säger att han bara älskar flicka 1, flickan är så naiv att hon blir tsm med pojken igen, även fast han ljugit,gått bakom ryggen,svikit,har två förhållanden samtidigt.
 
Det är lugnt igen ett tag, men sen börjar samma visa igen fast med en annan flicka, det är exakt samma mönster ,pojken som inte längre är en pojke har blivit en man och flickan en kvinna. Mannen ljuger, går bakom ryggen och har en annan tjej samtidigt, och detta pågår i ett helt år, mannan har två förhållanden med två olika tjejer samtidigt utan att tjejerna vet om det, båda anar saker men är naiva. Tills sist får tjejerna reda på det här. Och då har mannan renoverat ett hus tillsammans med två tjejer, levt två olika liv.
 Och det värsta av allt, denna man kan inte känna att han gjort fel, han kan inte känna empati för andra, han har ljugit för alla i sin omgivning genom alla år,för sin familj,vänner och framför allt sin tjej som han har haft i nästan 6 år.
Den här mannan manipulerar ALLA i sin omgivning, han får allt att låta som att han aldrig gjort ngt fel, det roliga är att alla tycker om denna man för han är så charmerande, han känner inget ångest över det han har gjort.

Tjejen har gav honom en sista chans för alltid att bevisa att han kan blir bättre, det var den här hösten han fick den chansen, allt gick undebart i början, tjejen flytta t.o.m med in till mannan och de skaffade hund tsm. MEN samma mönster som alltid den här mannen har haft började han träffa en annan tjej igen och gick bakom ryggen på sin riktiga tjej och lurade henne och har ännu en gång utsatt henne för detta förnedrande beteende, tjejen har blivit van med detta så det kändes inte lika jobbigt den här gången,men tjejen har djupa sår som aldrig kommer läka. Den här tjejen kommer aldrig kunna lita på ngn igen, hon är förstörd innuti.

Men det bästa med hela den här resan är att tjejen har blivit så stark, hon känner en lättnad i hela kroppen när allt det här är över. Tjejen kommer aldrig mera falla tillbaka till den här mannen, för han är den som förstörd henne på insidan, förstört hennes pålitlighet till killar, förstört hennes sett att se på livet.

Denna man har drag som hos en psykopat, och han är förmodligen det också.
Känneteckan på en psykopat:
  • Munvig och charmig
  • Ständigt behov av spänning och nya impulser
  • Bristande ansvar för egna handlingar
  • Mytomani, ljuger lätt och trovärdigt
  • Svekfull och manipulativ
  • Egocentrisk och grandios
  • Saknar helt ånger och skuldkänslor
  • Empatistörning (dålig inlevelseförmåga)
  • Parasiterande livsstil/lever genom andra
  • Bristande kontroll över beteendet, lättväckt aggressivitet
  • Promiskuöst och egoistiskt sexualliv
  • Kortsiktigt agerande, bristande långsiktig planering
  • Impulsivitet
  • Flackt känsloliv
  • Frekventa äktenskap och samboförhållanden
  • Alla dessa punkter passar in på denna man. Det värsta är att en psykopat ALDRIG kan inse dess sjukdom eftersom han kan aldrig inse hans fel.

    Sen av allt tjejen vet om hur han varit och träffat andra så kan hon aldrig få reda på allt. Mannen kan har varit otrogen med hundra andra tjejer en av det tjejen vet. Mannan har även erkänt nga otroheter, men absolut inte allt.


    kvinnan är nu 20 år och heter Olivia.


    hehe


    RSS 2.0