Min nya

älskling från Filippa K , 1300 kr :D Som jag vela haft skiiit länge nu:D äntligen min !



Gokväll

Dagen har spenderats med Joel :) Så myyysit !  saknat*     <3


 


I hope<3



Hej Onsdag:)

Vaknade nästan precis jag , det är länge för min del ! Idag har jag ätit frulle för första gången på över en och en halv vecka , yeeye , det går frammåt :P
Idag ska leka med Ingus:) vi ska mysa och pysa.
Får se vad som händer till helgen;D

Har ingen fantasi, men kommer väl:P

 Bella på g ! :D

Uppsala

Idag var jag i Uppsala idag med Jenka och mamma , det blev tyvärr inte så många nya inköp för jag kände mig som en zomie, kom hem fyra i natt och gick upp åtta såå min dag har varit upp och ner vänd, hiihi . Men jag köpte iallafall ett par nya Cheap Monday jeans för 400 kr, bra pris och bra jeans, kan de bli bättre? :P Jenka köpte en randig tröja som var jätte fin:) Har också spanat in en randig tröja ett tag , men det blir nog inget med det. Fan va vi har skrattat idag och i natt JenkaxD haha.

Ska kila, tjing !


Vinterdag

Vilken fin vinterdag idag då:) Ingrid och jag har haft en snödag ! Vi klädde på oss massa med vinterkläder och vandra ut på åkern , det var jätte mycket snö , men det fattades bara en fyrhjuling. Har tjatat på pappa om att han ska köpa åt en till mig, men vi får se vad som händer:D Vill ha en verkligen!




Min lilla älskling har fått inflamation i öronen <3 stackarns liten!

God morgon vänner !

InGus ligger bredvid mig och sover som en stock , medans jag har varit vaken sen halv nie, alltid när man får sova ut gör man inte det.  Ligger och tänker på mitt liv som varit och hur underbart det har vart. När man ser tillbaka på det vet man verkligen hur lycklig man var, som i en dröm..

Idag ska Jenka ,Natta och jag dra in till stan och träffa några pojkar :) trevligt !

Ha en bra dag..


underbart

http://www.youtube.com/watch?v=r8OipmKFDeM&feature=related

underbart

hmm

Jag är din brandman
och rycker ut med min slang
... åååh hur gick den???


slut

Lillstugan, Campa, Båtturer, Fyrhjulingen,myspys allt är borta nu. 


Nu behöver jag det som jag fick i fredags !


Alolloltot jojagog vovilollol äror atottot fofå dodigog totilollolbobakoka

jojagog älolsoskokaror dodigog <3

Mominon kokärorlolekok totilollol dodigog äror ososlolagogbobaror <3


Söndag

God morgon vänner !
Tråkigt party igår tycker jag, men Frida , Elin och Rebecka hade ju roligt iallafall ! :P Ända som räknas. Jag och Jenka åkte iallafall hem vid elva kanske ?  Mattias och Filip kom och hämta oss, thank you guys !

Idag är det dans som väntar mig , men jag är inge taggad, fattar itne vad som har hänt mig? Är inge taggad alls till dansen längre...
Jobbig tid i mitt liv, februari 2009 har varit den värsta månaden i mitt liv!  och då är jag helt seriös. När man älskar en person så jävla mycket så man skulle kunna göra exakt vad som helst för att få han tillbaka, fast man vet att det kanske är dumt. Men mitt hjärta bara svider när jag inte får vara med dej. Det gör så jävla helvetes ont !  Trodde livet utan dej inte skulle var såhär svårt, men det är det jävligaste jag varit med om ska jag säga ! Som att någon man älskar och är bästa vän med har dött.
älskar älskar älskar älskar dej !! Förlåt att jag gör det:'(
Det värsta i livet är att älska någon som inte älskar en tillbaka

baby sometimes love just aint enought


som nyyy

Kom precis ut ur duschen :) Ska ju på party ikväll med :) tagga hela dagen lång!
Vi åker in med sju bussen tjejgänget <3 älskar er !

Ha en bra kväll era gooingar:)


pArty


Lady Gaga

Lady Gaga - Kaboom
Lady Gaga - Passion

Inte hört låtarna en? LYSSNA !
De är bättre än Poker Face om ni gillar den.


.......<3

Theres a danger in loving sombody too much
- Baby sometimes love just aint enough  :'(



Godmorgon partypinglor

Vilket party igår, riktigt nice...
Först åkte vi till andersberg för det var en rocktävling där och Natta satt i juryn, det var lite tråkigt! Sen åkte vi buss ner till stan till Johanssons lägenhet och där var det fullt ös. Var där en stund sen drog vi till maxim och dansade ;);)

Idag blir det väl ligga hemma och så, sen party ikväll med:D

Tack för en lyckad kväll pojkar och flickor:D


.



Jag älskar min mysiga tröja från Monki<3

.



Jag älskar min mysiga tröja från Monki<3

Tänk er

något tajt svart , tunna strumpbyxor och dessa skor, det är jag i morgon ;) party

Jenka på bilden med exakt lika skor som jag:) Vi blev kära i dem samma dag och vi köpte dem samma dag:P


I will always love you whatever happends

What a daay säger jag bara, hur mycket blandade känslor som helst. Vet att Du läser min blogg och idag kändes det som att jag levde en kort stund  och var lycklig ,men sen dog jag långsamt igen när du försvann.  ILY <3

yeeeye idag har jag ätit en gnutta efter 5 dagars tid , lite pasta. Ska försöka med att börja äta lite varje dag så jag orkar med allt, man får sådan energi brist när man inte äter. Men jag håller mig till mitt godisförbud , NO MORE CANDY , NEVER. Tänker inte låta mig bli så fet som jag var, verkligen inte nå mera ! Men det känns verkligen inte som när ajg var liten och hade godis förbud i 2 år nästan 3 år för då gjorde jag det för pengarnas skull , hahah fick 1000 kr år och det tyckte jag var asa mycket ! hihih 

Har nyss varit i paradiset med Nattan ;) varmt !!

Ett tips till er med Pojk/flickvän : Ta aldrig eran älskling för givet, gör INTE det !  Skit i att bli irriterad på små saker, bara skit i dem och tänk på alla posstiva saker med er älskling istället.
Tänk om någon hade gett mig det tipset förr!:(




Torsdag

Det känns som att jag inte har någon koll vilken dag det är i veckan, tänkte skriva söndag på överskriften:O Knaaas..
Haha idag när ajg letade efter en laddare till min kamera uppe på min garderob, har liksom inte kollar där på hundra år liksom. Då hittade jag en gammal "Mina Vänner" bok. Shit va roligt det är att titta i den, alla kompisar som skrivit in, jag och Amanda har skrivit in i den 4 gången var :O på olika tillfällen i livet. Natta har skrivit in i den 2 gånger hon å;)

Sen hittade jag någonting till...från oldtimes..



Hihi:)

Idag när jag skulle gå in på Elin Klings hemsida minoutfit.se så skulle jag kolla på "Dagens mest populära outfit" så såg jag att jag var med där :O Haha, fan va glad jag blev. Shit va roligt alltså ! Nu blev man taggad och lägga upp mera outfits där :)

Den här outfiten var det:)


hmm

Ingen kan bestämma över dina egna beslut, ingen ska påverka dej om de beslut du tar i livet. Alla gör misstag, men misstag är till för att lära sig nya saker, ta en risk/chans ska du se att det blir bra, om man fegar hela livet ut så får man inte ut något av livet ! 
Om saker och ting är meningen så blir det så vilka vägar som en tas, ÖDET!






jag vet, mina bilder passar jämt in till textenXD ;) Jag och Nattis!



Yoga for life

Kom nyss hem från min älskade yoga , ashtanga yoga är min nya stora kärlek.  Känner hur jag har blivit smidigare och lättare , det känns såå skönt. Direkt när snön försvinner kommer jag börja springa :P Natta och jag kommer bli träningfreak , hahah!

Jag kommer bli apvig och kunna göra allt inom allt;) tänk på det ni! ;)

Ha en fortsatt trevlig kväll!
 kram kra m


Måste ruusa

Ska till yogan nu! Men lägger upp bild på min outfit till yogan ;)


UTOMLANDS

Vill åka bort på lovet, skulle var så jävla skönt alltså! Indien hälst, men tyvärr min plonka för tom för det!
Men i Maj då ska jag till Kreta i 2 veckor:D
lääängtar !


Onsdag

Vaknade vid halv tie i morse ungefär, men har bara sovit några timmar efter som jag la mig två men det är ju lov snart, så skit samma:D
Jag har precis gjort 5st solhälsningar A för jag kände för det, och i kväll blir det mera Yoga i 90 minuter:) Ååh jag måste verkligen plugga på spanskan:( kan inget och provet är i morgon! Har inte haft tid att träna på det, haft så mycket för mej på sista tiden.

Ska nog sola idag med :)

jag vägde mig idag, och det var som jag trodde, har gått ner några kilon...får fortfarande inte i mig något:/


Uppe en:O

Hej alla nattugglor som läser bloggen just nu klockan 01.18 :P Haha
Jag kan verkligen inte få en blund, är pigg som en nötkärna! Det är en grym tur att jag är ledig i morgon från skolan, så jag kan få sova ut !
Snart är det lov kära människor, iallafall för mig som går i skolan.  Jag ska göra så himlans mycket kul med mina underbara vänner så det är inte sant! :)   Vad ska ni göra sötisar? 

Jag var på Valbo med Mamsi idag och shoppade ett nytt Lip Plumper för mitt gamla tog slut igår :/  För er som inte vet vad  Lip Plumper är så är det ett läppglans som gör att läpparna svullar lite så dom ser fylligare ut, men det är ytterst lite och jag använder det ändast till fest. Men det är grymt fint och ger bra effekt , det är ifrån Maybelline New York och kostar 120 kr.
Sen köpte jag en efterlängtad vit kajal som jag kan ha under ögat , det blir jätte fint på de jag har sätt haft det :) det skimmrar och man får liksom glimten i ögat;) För er som har små ögon är det jätte bra , för vitkajal förstorar ögat så de ser större ut:)





Min nya diet<- vatten
. Är sjukt besatt av vatten, dricker det hela tiden i min lilla flaska. Gillar uttrycket på flaskan " Mitt Val ".

Godnatt med er:)

Godkväll mumshetingar ;)

Kom exakt precis hem från Jenkas och min soolning , gud va skönt alltså , massa värme och svett ;) Kändes nästan som om jag var utomlands och låg och stekte under solen i 20 min! Världsskönt!  Ska sola 1 dag till i veckan, måste ju bli brun och het tills partyt på fredag och lördagen , visst Jenks ;)?

tjejer vad vi ska festa på lovet :) love you guys;)


Tisdag

Snyggon , good morgon :)

Min mage bara kurrar och kurrar, men får inte ner ett piss! Har seriöst inte ätit något på fyra dagar nu, bara druckit massa vatten. Jag som älskar mat :O Men kan inte få ner något och mitt hjärta slår snabbt och min puls är jätte hög hela tiden. Jag antar det är för att jag är stressad hela tiden. Det beror på allt jobbigt som hänt just nu. Men det blir bättre med tiden!

Idag har jag på mig mina nya jeans från cheap monday, gissa vilken storlek jag har på dem ?? :O I vanliga fall har jag runt 27-28 i midjan och 32 i längd, men på de här har jag 24 i midjan :O:O Det är byxorna , för dom är så töjbara, skulle kunna ha haft ännu mindre , men fanns inga ! Jag är verkligen INTE en 24 i verkligheten.!
Jag kommer att lägga upp en bild sedan när jag kommer hem , så ni får se :)

Fan va jag är taggad till boxingen idag:D Ska bli så jävla roligt att få ut alla agressioner(stava) !

 sommaren 07 tror jag ? :P Blondie :)


God kväller!

Hej sötisar!
Idag har skolan varit både rolig och tråkig. Gillar verkligen alla goa människor i klassen <3 Tack för att ni ställer upp <3 Och tack till alla mina andra vänner som alltid ställer upp ! älskar er alla! <3 Nu vet jag vilka otroligt underbara vänner jag har.

Var på Yoga en stund , men det gick hyper segt för det var en nybörjargrupp. Så jag skit i det efter 30 min. Bättre med fortsättningsgruppen:)
Sen hoppade vi över dansen för att Natta och Jenka vela , så vi satt på donken i 2 timmar och bara prata om allt och alla:) På Fredag Natta och Jenka + ligan då jäävlar:D:D:D:D






pusspch godnatt ¨på er:)

Föresten

Hej alla nya läsare :) Känns roligt att jag får mera och mera läsare för varje dag :) Kul att ni gillar min blogg:) kram på er!

jag och Robin :)

Måndag

Ännu en vecka väntar framför mig, en lång jobbig vecka. har prov idag, men har inte tränat ett piss, jag skiter i allt nu, har ingen lust till någonting. Varför ha lust till någonting när allt är hopplöst :( 
 
   Imorse vaknade jag halv fem och hade drömt en snarlika dröm som jag har drömt hela veckan, det känns som innan vi blev tillsammans när man alltid drömde om personen, nu känns det precis lika, men nu är det istället hopplöst.


FESTA HELA NÄSTA HELG !! ;D


Nytt


Glesstickad tröja: Monki 300kr
Jeans : Cheap monday 400kr
Kjol: Weekday 200 kr
Väska: Lindex 199 kr

Olivia goes blondie



Det var tänkt så, blondin igen till sommaren , I can´t wait !

söndag

I taket lyser stjärnorna är skit dålig, verkligen inte värt pengarna. Den var skit seg och tråkig.. FUCK

:'(:'(


Lördag

God morgon :)
Jag vaknade åtta i morse, gud va hårt det kändes. Har gjort ansiktsmask och duschat för jag ska in till stan med elva bussen, med Jenka:). Vi får se om jag kommer hem med något nytt inköp, man känner sig mindre ledsen om man köper nya kläder.

Ikväll ska jag till sprit invigningen där Natalie och Linnéa ska sjunga, det ser jag fram emot, hoppas bara att Natalie är frisk så hon kan sjunga! :O

uppdate myself later .


God Natt

sov gott alla människor...




jag älskar dej :'( varför gör du såhär...


Kanske bio ikväll :)

Ja vi kanske ska gå coh se I taket lyser stjärnorna , alla säger att den är bra och jag har velat sett den länge nu. Hoppas det funkar Jenka och InGuus:)  Någon som sett filmen? :)

Innan bion blir det fläska pizza med familjen<3 älskar er!

Kan du säga ärligt , rakt ifrån hjärtat vad du känner? Du ger mig olika tecken hela tiden och det sårar mig. Jag hatar dej för det! HATAR DEJ. Men älskar dej ändå.

London Baby


Magtröjan på i vår:) Men kommer inte köra den till låga jeans ! Utan det blir ett par höga ljusa jeans shorts:) Kan föreställa mig hur snyggt det kommer bli:)

Vill ha

Den här väskan tänkte jag köpa för 249kr på Lindex , tycker den är skit snygg ! De där Cheap monday byxorna är ju guld värda, VILL HA och ska köpa dem!  Sen vill jag har skorna ifrån Topshop , fast i svarta! Apsnygga!

Jag vill åka till Sthlm nu och köpa nytt..! Får se om det blir av:)




Gaaah!

Mitt inviduella val ska vara inlämnat idag :O Jag kommer ju inte kunna göra det idag !
Lärarna har säkert överseénde av dem som är sjuka , hoppas jag.

På höstterminen har jag valt körkortsutbildning , eftersom att jag får ta körkortet i början av Januari då tyckte jag det lät bra om man får en kurs gratis.
Vårterminen tog jag fotografisk bild, jag tyckder ju det är kul att redigera bilder och så , det kommer nog funka. Men jag antar att jag kommer ändra mig så småning om eftersom att det är ett helt år kvar dit, och jag är nog inte själv om att ändra mig. Kunde man inte fått bestämma det i höst eller något? Ibland planerar lärarna åt helvete.!





Btw vill jag bara säga att SPS1 människorna äger fett ;) Yaao !

Sjukfredag

God morgon snyggon !
Usch va jag kände mig krasslig i morse och hade magont och mådde illa. Så blev en hemma dag idag för mig. Nu mår jag lite bättre på den fronten men inte i hjärtat.  Kanske har ett hjärtproblem ? Finns ju massa sådana sjukdomar..har ont i hjärtat och börjar överväga på sjukdom. Men jag vet väl egentligen anledningen, men lurar mig själv lite..

Tjatar på att Filip ska komma hit och kolla på film men han vill inte, men förstår han , han är också hemma och är krasslig. Man vill direkt inte åka iväg då!  Hoppas han kommer hit ändå, jag frestar med Harry Potter filmerna ! Jag älskar Harry Potter ! Alla är så jävla bra, men måste erkänna att Den flammande bägaren är bäst , för då är min Robert Pattinson med :)

Uppdate later
xoxo Olivia


Ge mig New york och ett nytt liv

Jag skulle vilja åka till New york i några veckor och bara ta tid för mig själv. Någon ge mig pengar?
God natt iallafall

fuck fuck fuck fuck

på med fake leendet


party










God kväll sötnosar

Kom nyss hem ifrån Valbo och det var mycket trevligt där..;) 
Gud vad jag längtar till Allahjärtansdag , Yeeye! Ska blir skit roligt. Eller INTE. Jag tycker att alla skulle bojkotta den dagen på året och skippa allt "kärleksskit" , så på lördag vill jag INTE se några sms i typ som : Idag är det alla hjärtans dag  och vi ska älska varandra och skicka vidare till alla du älskar och bla bla bla annars får du inte den du älskar alls och om du gör det inser din älskade att han älskar dej i natt klockan fucking tolv ! FUCK that shit!
Så snälla snälla sötisar skicka inget sådant trams till mig, då kan det tyvärr framkalla ett mord eller ett självmord.

<-sådär tycker vi om allahjärtansdag eller hur då Jenka ?

Torsdags morgon

God morgon, god morgon , höör fåglar sjunga glatt...
Nej,  så där glad är jag verkligen inte..Skulle kunna ta en stor jävla pinne och slå någon hårt i huvudet.
Nu har jag matte om några minuter så jag lär gitta.

you´re hot then you´re cold ,
you´re yes then you´re no
,


Nobody puts baby in a corner

Åh vad jag fick lust att se Dirty dancing nu ! Ska göra det innan jag lägger mig tror jag, med ett fett glass mjölk, synd bara på att jag blir så jävla pinknödig och lär gå upp ur sängen och ge ner och pissa, det lät jobbigt, skippar nog mjölken. Fast seriöst det är mycket lättare att sova om man har druckit mjölk innan, fattar inte varför ? men så äre!  Jag har ju haft sömnlösa nätter på sista tiden, känner mig så ensam i min stora säng.. Kom och sov med mig nån ?:)

Yogan idag gick okej, har blivit vigare men inte mycket. Natta har blivit sjukt vig ! Serisöt, var det någon som pruttade på Yogan idag? lät som det:O

Skolan imorgon och jag lär gå upp tidigt :( neej känns jobbigt, måste nog lägga mig snart!

Ha de bra sötisar xoxo Olivia

J<3


JAG HATAR DET SÅ MYCKET

Jag HAT-ÄLSKAR dej, kan man göra det? Jag tror det måste vara så , för jag känner starka hat-känslor till dig nu men ändå de sköna älska-känslorna. 

 I know you want them 

Onsdag

Idag har jag varit till frisören och gjort nyanser i håret , det blev fint , men ej så synligt det är ytters lite bara. Sen om någon månad ska jag bygga på det lite , så det blir en mera ljusbrun färg i håret. Till sommarn vill jag ha lite ljusare slingor eller typ guldiga slingor , men verkligen INTE platinablont , fulaste jag vet :O Ansiktet försvinner liksom i det vita :S

Skolan var okej, massa frågor som förväntat, men men that´s it.
 Jag älskar dej J, kommer jag alltid göra och det har jag sagt till dig och du  har sagt det till mig också förr , att du aldrig kommer att lämna mig och att du vela spendera resten av ditt liv med mig. Men det var feet lögn som jag trodde på och jag var så naiv och målade upp en bild av oss förevigt. Tyck att jag är dum, men så äre :/


my hair

Vill att det ska växa ut långt nu! och inte vara så risigt


J<3forever

Joel Larsson

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up

You, You don't really want to stay, no
You
, but you don't really want to go-o
You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down

:'( :'(


SPS 1 party


Hemma Tisdag

Dear Diary, Today I have.... Haha känns som att jag har skrivit så hur länge som helst nu p.g.a engelska arbetet. Snart avklarat 1 dag kvar att skriva, har liksom inte tagit tag i det riktigt för allt har känns så jobbigt på sista tiden..
        
          Just nu sitter jag med en ansiktsmask på från Oliv naturell det stramar som fan , hoppas den hjälper mot mina finnar. Ska få bort dem , inte för att jag har så mycket , finns vissa som har värre.. men men.
Men det kommer ända bli förstört för mamma har köpt choklad som jag ska äta när masken är borttagen sen har hon köpt trisslotter också som vi ska skrapa och jag kommer vinna , I can tell ! ;)  Ojjj nu måste jag ta bort den , 10 min skulle den vara på!
Jag älskar dej J<3




sommar <3


Pluggtisdag

Usch vad jobbigt allt känns, skolan med allt plugg sen som grädde på moset mitt hjälplösa privatliv. Jag har INGEN lust och inget hopp heller. Imorgon blir det "sjukdag" för mig , mår åt helvete :'( 
  Ska försöka lite till med engelskan nu, håller på att skriva dagbok på engelska. Historieprov i morgon på svenska kungar som jag missar också, men kan det ändå inte!.
God kväll <3




Alice Svensson

Så fucking bra
http://www.youtube.com/watch?v=RGNBCTZvYs0&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=keDrEXSrxbQ

BlondinBella

Fattar inte varför alla hatar henne ?
 Antagligen är det svartsjuka , för att det har gått bra för henne och för att hon ser bra ut. You GO Girl :)


blondinbella.blogg.se


Johan Palm

http://www.youtube.com/watch?v=RGub452bt7c

http://www.youtube.com/watch?v=zcv4Mi1-pS4

Johan är BÄST !

utmanad

Utmanad av amandahedesunda.blogg.se


- Gå till dina "Mina bilder"
- Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
- Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade
 Sen idol i höstas


filmkvall.blogg.se , Fridaaab.blogg.se , Isabellegustafson.blogg.se , osalarsson.blogg.se , eliiinpelin.blogg.se , alicesvensson.blogg.se

Pussycatdolls



Idag är det pussycatdolls dansen i Gävle , men ska inte gå på det idag pga att jag har mycket att plugga på. TRÅKIGT saknar dansen!!!

Känner mig död

Hej glada människor! Kan tyvärr inte säga att jag är glad, inte det minsta!
Var på en promenad idag med Asta mig hund , det var svinkallt och jag frys benen av mig i mina jeans.. Tyvärr var det värsta promenaden i mitt liv. Så Margit kom och hämta mig och skjusa hem mig, tack mormor<3  Efter så ringde jag till Natalie och Jenka och snacka och vi bestämde oss för att jag skulle komma dit med pizza. Margit betalade pizzan och skjusa mig till Natta, tack igen :) <3  Sen när vi öppnar pizzakartongen så ser vi att pizzabagaren har glömt bort ananas, så Natta ringer och klagar och bagaren sa att han skulle baka en ny åt oss. Så vi fick den gratis :) Tack bagaren!

Nu sitter jag här med tårar i ögonen igen, men nu är det lökens fel som mamma har skurit.
Mamma har varit i Sala idag och hon hade köpt massa hudprodukter från Oliv naturell , blev glad , Tack mamsi<3 Fast hos tog en salig blandning, fuktighetskrämen var för torr hy, maskern var för fet hy , rengöringsgelen var för alla hudtyper.. fick lite av varje , men själv har jag bland hy, så det blev ju faktiskt bra en då, olika blandningar.

Dans ikväll <3 ända jag ser fram emot i mitt liv.


-

31 december 2005 the first time I saw you <3
16 juni 2006 the first time you called me and I fell in love with you <3
7 augusti 2006 the day the two of us became one <3

I want so badly to wake up in a nightmare and see you lie next to me.. That´s never gonna happend Olivia! </3<3
I will always love you <3

.

Kärleken tog slut, orkar inte mer nu mellan mig och den jag älskar,
helt slut. Fan också jag hade allt man kan önska.
nu har jag ingenting och här står man igen.
Har ingen att få krama, älska och pussa,
men mamma säger att det går många fler bussar.
Kärleken är bra, man kan älska, bli älskad,
Fejka och leka, som en player blir man stämplad.
Kärleken svalnar aldrig, det är ett löfte att lita på.
Fy fan vad jag älska dig, nu har du bevis också.
Lyssna till ditt inre, jag vet att jag finns där.
Du var mitt allt, jag kommer alltid vara kär.
Och sanningen är att jag va lycklig med dig,
en plats i ditt hjärta betyder mycket för mig.

Livet är slut, vill inte leva så här.
Du var mitt allt, du va hela min värld.
Du visade mig med kärlek, men också riktigt ondhet.
Förhållande på låtsats, du tog det som en lek.
Fylld av hat och otrohet, betydde jag det minsta?
Är jag glömd för dig, är jag något du kommer minnas?
Du är ett avslutat kapitel, fan jag har vart modig.
Satsade på dig, fan jag hatar dig otroligt.
Du va så gullig, du va så snäll.
Men du ändrade din person, och sa upp dig som vän.
Ta kontakt igen?! - fan det kan du fetglömma.
Kunde gråta långa nätter, tänka på dig.
Du är inte den du var, och jag längtar efter dig.
Vi gjorde allt tillsammans men du blev en annan människa,
blev en annan person, inte den som jag älska.
Jag hatar dig slyna, jag ska pissa på din
grav tillsammans med min nya!

Livet är slut, vill inte leva så här.
Du var mitt allt, du va hela min värld.

Försöker du sänka mig, och få mig att må skit dåligt?
Mitt hjärta var fullt av hopp, nu är det ihåligt.
Alla jävla minnen äter upp mig innifrån,
jag ber en bön till min gud, och fan jag vill här ifrån.
Finns inget kvar att kämpa för, inget att hålla fast vid.
Var rik på kärlek, men nu så är jag fattig.
Förstår nu livet livets stora gåta, att hålla sig kvar,
men jag börjar att gråta tårar.
tänker på allt som har hänt och kommer hända.
Jag gav dig allt men du spotta på mitt hjärta,
stampade på mitt huvud, skrattar åt vad jag kände.
Slet min kropp i två delar, sen kallar du oss vänner?
Ångrar ingenting, för vi hade våra stunder.
När du inte fanns här så hittade jag dig i drömmen.
Vill inte glömma dig, men vill inte komma ihåg,
dagen då jag blev du, du och jag, vi blev två.


Texten förklara nästan helt hur jag känner. Vissa saker kan ju strykas men de mesta är helt rätt.



.

livet är slut, vill inte leva såhär, du är mitt allt du är hela min värld<3

På våran halvårsdag som igår exakt var 2 år sen. Kanske lyckligaste dagen i mitt liv <3



.


jag älskar dej!

Jag älskar dej Joel Larsson <3 Snälla ! Jag ber dej ! <3<3<3<3<3<3 Det skulle ju vara vi föralltid  ? Varför är det såhär?
Varför ska jag leva för undrar jag då? Varför . kan fan inte leva det fucking livet utan dej! Du är ju mitt allt<3<3
2.5 år var det igår...så länge! ska det ta slut nu ? Nej jag vill inte  , vill inte!


Sitter jag igen

med massor av tårar. Jag tror det är på riktigt nu! Känner mig tom och förkrossad.


Mad as hell !

Igår när jag och Joel var påväg till stan för att träffa Mats och Åsa så kör vi den vanliga 49an vägen då möter vi en bil och både Joel och jag ser att den körde helt över på vår sida av vägen och jag blev skit rädd och pratar samtidigt med Jenka i telefonen. Joel körde ännu mera till vår sida av vägen och så bara PANG , det smällde till som fan och hela jävla backlspegeln var krossat , en dec till och vi hade krockat! Joel fick iallafalla damp och typ tvärnitar och svänger om efter bilen, för man kan ju itne köra på fel sida av vägen, eller hur? vi kunde förfan ha dött! Vi körde i allafall ikapp bilen och den hade stannat vid kessmansbo och vi gick ut för och kolla lite, Joel skulle typ ge föraren en utskällning med tyvärr var det en människa vi kände. Sen hör jag någon ropa "olivia" , då var det Elin :P som också hade suttit med i den andra bilen och hon hade trott att de körde på ett djur!
Aja det händer alltid något med Joel volvo v 70, för när vi hade parkerat i ett parkeringshus så var det någon jävel som kört in i bilen så hade dörren på förarsidan var paj, så den lära bytas. Och nu lär han byta backspegeln också.

Vi åkte till Mats och Åsa iallafall och Åsa bakade tårta till Mats eftersom att han fyller på måndag :) Grattis till Mats!
Vi åkte sen på en bil tur till max och de åt mat, tyvärr inte jag;P


Vill ha pengar!

<- Var jätte nära på att köpa den på Weekday när jag var till Uppsala, men nej jag viste inte riktigt om jag vela ha den då, men jag ÅNGRAR min som FAN nu . Cheap monday 300kr .





<- Vet är jätte många har den, men den är snygg! 200 kr bara


Kolla !

Ni som är sugna på  Ashtanga Yoga för nybörjare kan kolla upp min mammas hemsida för mer info. Det är för mamma som jag och Natalie går för. Det är ingen amatör Yoga som det t.ex  finns på de flesta träningsgym(de är oftast försvenskad Yoga) utan den "riktiga Yogan". Själv tycker jag det är jobbigt och svetten bara rinner :P och så får man sträcka ut på musklerna :) 
Hon börjar med nybörjargruppen måndagen 16/2 klockan 16.30 på Brunns gatan 54 på söder i Gävle :)
Om ni är intresserad kan ni ju kolla upp sidan www.taenpaus.com .


Mina nya älsklingar :)

Jag förstår att ni är avundsjuka!
650 kr bara:)


.

seriöst, varför ska alla tjejer bli behandlade som skit?! om vi sminkar& har hårförlängning så är vi fjortisar, jag trodde fjortis va ett beteende? om vi försvarar oss så är vi bitchar, men vaddå?! tycker ni bara att viska stå och ta skiten då lr? och om vi har uringadetröjor så är vi horor, jag trodde en hora var en som sålde sig för sex?så  killar säg mig hur fan vill ni att vi ska vara ?! alla tjejersom håller med, kopiera denna texten och sätt in på din blogg.

<- VA HUR NI VILL !








Självupptagna människor

är seriöst det värsta jag vet ? Finns det något värre ? Ne kanske inte, men otrogenhet ligger också högst upp på min hatatopplista. Hur kan man bara tänka på sig själv undrar då jag ?  JAG TYCKER, JAG TYCKER ,JAG TYCKER det är det ända som spelar roll , just vad DE tycker. Ne det är sinnessjukt hur människor är olika.
Jag känner iallafall den mest ödmjuda och omtänksamma människan på jorden, Joel Larsson, och det kan MÅNGA intyga!


Vela bara säga FUCK YOU era självupptagna monster


Värdelöst

Jag känner mig så jävla lurad av en kärring som jobbar på Kicks!
Jag använder Lumenes puder och fondation och de är helt suveräna, de är helt perfekta till min hud. Men nu är det så att de har slutat att sälja dem för ett tag eftersom att de gör om "modellen" . Så jag har varit i behov av en fondation ett tag så då gick jag till Kicks för att få hjälp att hitta en ny. Tanten tipsade om Niveas fondation och sa att den passa min hy och bla bla bla så jag köpte den för 130 kr.  Sen när jag provar den när jag kom hem är den helt värdelös , den täcker INGET , man blir torr som fan och jag såg hysteriskt ut i den. Så nu har jag slösat 130 kr på inget. Niveas puder suger också.

<- köp dem inte


God kväll :)

Vilken Ingrid dag det har varit idag:)<3 vi har haft de jätte mys !

Har just tittat på New Moon trailern , men man fick inte så så mycket om vad som kommer hända, kan tänka att de kommer göra en ny till att filmen kommer ut.

Jag längtar till London , verkligen. Ska bli så roligt att träffa Robert Pattinson :)


God morgon

Gaasch va matt jag blir på mig själv! Har ju sovmorgon idag till tjugo i elva, men inte fan kunde jag sova heller utan jag vakna åtta jag, känns pissigt! När man kunde ha sovit en och en halv timme mera.
Idag kommer det bli en riktig Joel och Olivia dag :) Jag ska till han direkt efter skolan och mysa hela dagen lång, sen ska jag sova hos han i natt med :) Fast det är Yoga vid sju. 

På lördag firar jag och Joel 2.5 år<3  :) Längsta förhållandet för oss båda. <3 träffades första gången när jag var 13 år och Joel var 17 år :)  Hållde på och pratade i ett halv år, sen blev det vi sommaren 2006. Vilken jävla rolig sommar det var ;) hahah*

Nej nu ska jag gå och sminka mig och klä på mig :)

Ha en bra dag !
XOXO Olivia

Minnen


VILL HA !

En mocka jacka från Topshop , SJUKT SNYGG ! Gå in och kolla! http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=19551&storeId=12556&categoryId=144418&parent_category_rn=42347&productId=1027478&langId=-1


Synd på priset bara 1500 kr :/

men ska ha den !

I didn´t know if to kiss him..

God kväll heton !
Jag har precis spela Bingolotto men tyvärr vann jag inget, satt och vänta på O75 jätte långe för då hade jag fått en Thailand resa för 25.000 men icke sa nicke. Fast jag vet att nästa vecka på Bingolotto är det min tur att vinna, för mamma har vunnit alla gånger och idag var det pappas tur att vinna. Han vann 2 st Sverige lotter vad de nu en är ! Men NEXT WEEK IT´S MY TURN! Promise you.

Dansen var perfa idag :) Skit roligt! Längtar tills imorgon då det är dans också :)
Mysig morgon Joel älskling <3  :) Älskar dej <3



Jeans ; Gina (sytt om lite)
Tröja ; Monki
Dansskor ; Stadium
Skor ; Skopunkten

Olivia

vet inte vad hon ska skriva om ?


RSS 2.0