haha

bara för jag är sjuk och har no life då så uppdaterar jag bloggen hela tiden xD

Sara fyller i morgon så det är fest med tema rosa ikväll, meeeen jag är så förkyld så jag vet inte hur jag ska göra :/ trökit !!

nu blir det kolla film ! pusshej

lite kort

Jag är förkyld och kollar film. Joel och jag renoverar ett hus som vi sedan ska flytta in i :) livet leker! :)
 Bilden är väldigt gammal:) typ 14 och 18 år :)

tänk efter.

Vill bara säga några ord.. det stör mig att det finns människor som är så fruktansvärt okunniga att de tänker rösta på Sd..
Sd pratar om att stoppa invandringen, bevara den svenska kulturen osv, men de många inte vet eftersom de inte är speciellt insatta i politik(det är inte jag heller föresten, men har i allafall koll) är att Sd är tex är emot abort , de är emot homsexuella. Sen vill jag också säga att de högt uppsatta i Sverigedemokraterna är Föredetta nazister, och vad fan säger det om partiet? De förnekar förintelsen, att det aldrig har funnits någon förintelse. Förstår ni hur jag menar.? Okej de sägs att dom e "rumsrena" nu , men grejen är den att det börjar alltid med någon litet, kommer Sd in i riksdan så kommer det trappas upp mera och mera, det ökar främlingsfientligheten i Sverige och hatbrotten. Och Sd snackar om invandrarna, men det ända handlar om muslimer, om att de är rädd för att Islam ska ta över sverige, det säger väl också mkt om partiet att de är rasister eftersom dom aldrig tar upp invandrarna från amerika, finland,danmark osv..  Och vad är egentligen svenk? leka brobro breja? käka sill? eller..utan mångkultur utveckas inte ett land, det MÅSTE FINNAS mångkultur, utan det hade inte RnB,hiphop, pizzan/kebaben tex kommit till sverige, vi hade varit utan teknik och levt kvar på stenåldern liksom.. Sd vill inte har någon mera mångkultur. 
Sverigedemokraterna klagar på att det för mkt invandrare och landet blir överbefolkat, men ändå säger dom att den svenska kvinnan ska föda mera barn för Sverige är ett underbefolkat land och behöver mera människor för att jobb ska flöda. Det är så dubbelmoral tycker jag. Vi behöver invandrare för att det ska uppbyggas mera jobb.. 
 
Och hallå? Vad hände med dom viktiga frågorna? som arbetslöshet, skolan, sjukvården osv.. Sd har inge svar på annat att de ska stoppa invandringen.

Jag vill att ni tänker efter vad ni röstar på.. Vad som egentligen är innebörden med Sverigedemokraterna och vad dom verkligen står för och vad deras budskap är. TÄNK. Ingen utav de mest kompetenta politikera vill samabete med Sd, det lär väl ändå säga er något eller hur?

jag tycker att alla ska få ha sin egen åsikt, men när det är hets mot folkgrup blir jag så jävla förbannad och hur långt ska man gå igentligen med att säga och göra som man vill? Hitler hade mkt egna åsikter och ni vet ju hur det gick..



hahah jag undrar om någon orkade sig igenom texten, var bara tvungen att skriva av min lite :)

Om Ni tycker om erat land Sverige röstar ni INTE på Sd.


Nazister.. fyfan äckel.. Skäms över folk som röstar på Sd.

RSS 2.0