hej alla

hela julhelgen har varit hur bra som helst, fått det jag önskat mig och haft mysigt osv.. det som vart lite negativt är att jag har jobbat nu lördag och söndag, men det är ändå posetivt för då har jag fått träffa alla trevliga och underbara människor på jobbet :) igår efter jobbet så åkte jag Joel och Elias fyrhjuling och satt fast rep på fyrhjulingen och åkte bob efter, SKIT ROLIGT, det måste ni prova.. haha.. åkte i flera timmar.. Sen byggde Joel och jag snögrotta med tunnel hahah, remands me of the old days, Nätti ;)...
kollat massa film och gjort mys bara.

gud vad jag nöter ut ordet "mys" .. använder det jämt :O

Aja, På nyår ska vi tjejer hem till Bella och käka middag , dricka lite och allmänt mysa.. sen vidare på fest :D WOHO. taggar redan..

Sen känner jag att ajg ahr gått up mkt i vikt under julen , så efter nyår sätts träningen igång igen. ska bli så jävla skönt att börja.. Jag Linnea och Nattis ska börja på thaiboxning, så nu får ni passa er;) Nedå, men det ska bli otroligt roligt..

och snart fyller jag 18år ;D nämligen på lördag och idag var pappa och jag och köpte mig system kamera:D nöjd som satan! .. sen då ska Lunkan och jag ut :D eller inte på lördag men sen nån dag :D visst Lunkan ? :D

Nu har ajg sammanfattat en del :D
take care





......


godkväll

hej alla barn! :)
Dagen började med mys med älskling i sängen , gav varandra presenter och gooos!..
På förmiddan kom Svenssons och Sandbergs hit, trevligt. Senare på kvällen bar det hem till Magdas med hela släkten :):) Joel var bara med på förmiddan för han skulle hem till Carina och fira jul!:) glad att han var med halva dagen iaf :)

Nu sitter hela famlijen och kollar film och myser..! och jag myser med min nyyya myyyysdress som jag fick idag:)



GOD JUL



GOD JUL

Onsdag

Äntligen är klar med alla klappar ! :) känns skönt, och imorgon är det redan Jul :O shit va snabbt hela terminen har gått..

har sprungit runt på stan som en idiot med mamma och Nattis, uschva hemsk.. massa jobbiga människor som trängs och jävlas..

Nu ska jag snart hem till Joel och bara myyysa!!<3


Tisdag

Jullov FINALY!
 Käka på stan med Jenka,Per,Jeff och Tobbe , de va trevligt:) Sen köpa lite julklappar, nu har jag bara några kvar att köpa imorgon.


Lady Gaga


låtar

låtar av Heidi Montag. ASBRA.. lyssna..
synd att hon varken kan sjunga,dansa eller något en sångerska ska kunna göra.. men låtarna är bra:)






Hört dem förr?

Måndag

tandläkaren,promenad,plugg & älskling <3


vinterland :)





Söndagskväll

Nu spelas julmusik och bakas för fullt här hemma :) Mamma är så duktig :)

snart ska jag hem till Joel min lilla pluppis som är 21 år:D

och nu är jag nyduschad:D

morrn morrn

fredagen spenderades med älsklingen <3 mysit..

gårdagen blev det jobb, sen hem och sätrabrudarna kom ut till oss i hedesunda, Linnea och Sandra, vi gick till ica backen och åkte massa :D asakul!
Sen blev det massa film och snack.

nu ligger jag i soffan hos natta själv... för alla sover,jag kan inte sova längre en till åtta när jag sover borta :/ sover ju alltid alltid med joel så känns ledsamt:( saknar honom som fan nu!!.. <3 tur att vi träffas senare idag.
 


..........



Svarthårig igen :D

GRATTIS

GRATTIS TILL MIN ÄLSKLING JOEL LARSSON<3

ÄLSKAR DIG <3

 Bada i midsomras :)<3

Godmorgon

Nu var det någon dag sen jag skrev här, har inte tid med bloggen längre, har så mkt för mig! :P
Men det jag har gjort är att ha gått i skolan, lekt med vännerna, leekt med min älskling i snön och åkt fyrhjuling i några timmar på kvällen :D asmysigt! Sen har älskling och har haft spelkväll och spelat mario kart wii , skitkul

igår gick vi på stan och kolla julklappar också :)

har varit ASmkt plugg den hät veckan. 5 prov, 1 inlämning..... inge roligt, det ät t.o.m. olagligt mkt prov:P

ha de bra heeeeeeejs


Godmorgon:D

Idag är det as mkt snöö ute:D härligt!
Skolan , sen tandläkaren idag!!

Ha en braaaaaaaa dag:D på fredag fyller min älskling <3


Lördags


Lördag; jobb, (plugg) & Joelmys <3
Söndag; jobb, (plugg) & Joelmys <3



Fredags

myys i fredags. plus Jenkis som inte e med på bilden :)
jag som ser ut som en pojke med mössan vinner mot Bella i brottning som vanligt... Bella; jaa Olivia du är kung!!!

titta



Titta vad Bella kan göra:O värsta party trix:D

titta



Titta vad Bella kan göra:O värsta party trix:D

!!!!!!!

JÄVLA HOSTAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

Godmorgon

Godmorgon vänner ! :)

Inatt har jag sovit så bra, guud va skönt! Det blev ingen bio igår , så då åkte jag hem till Joel ist och kollade på The proposal , så bra film !(Y) sen när den filmen var klar var klockan bara tio ,  så det blev en lång natt sömn. :D

Har börjat tagit tabletter för min hosta (!!!) , hatar att vara sjuk , man får ju inte träna då :( men idag ska ajg träna i vilket fall, blir step up med mamsi :)

men nu ska jag göra iordning mig!


Hola amigas !:D

qué tal? :D

Nu är jag igång me bloggen igen, blev tydligen anmäld till blogg.se av någon.....what ever.

Helgen har varit skönt och slapp, bakat med älskling och myst med julfilmer <3 I fredags var jag ut och åt med mina små tossar, Jenkis,Nattis,Bellsis och Saris! mysigt..<3

Skolan idag har varit okej faktiskt.. men det är ju bara måndag , hela veckan framför mig :/ och ihelgen blir det jobb.

Längtar tills jag går ut skolan, då blir det jobba ett år, sen plugga vidare till jurist..åh längtar verkligen..

Nu;
ska snart dra in till stan med älskling joel och kolla på bio:) love it! <3

tjing alla glada :)

Natta är galet snygg<3

.......


.......

Jag vet att jag har rätten på min sida så finns ingen anledning för mig att säga något mer till er, ni är så otroligt otrevliga människor så jag förstår inte, och jag har inget annat en att ha varit trevliga mot er så mitt tips till er är att sluta läsa min blogg! Så sista gången jag tänker lägga ner energi på er. Det enda jag vela var att IP-numret skulle sluta att trackassera mig och vara elak. Dåså..


ja hörni!

Anledningen att jag lagt upp IP-nummer här på min blogg är för att jag under längre tid har blivit trackaserad utav detta IP-nummer och vela få stopp på det.. Ända utvägen jag såg var att själv ta reda på vem med detta IP-nummer var och nu vet jag det. 

Och om det är någon som ska anmäla någon för ärekränking så är det jag som ska anmäla det IP-nummret.  Enligt BrB kap.5 paragraf 3. 

"IP-numret" får stå sitt kast eftersom alla vet att IP-numret lämnas ut när man kommenterar andras bloggar, då tycker jag att man ska ge fan i att trackasera andra genom bloggar om man sen inte kan stå för det man gjort. Så tala inte om för mig om lag och rätt, för då är du ute och cyklar.

och för att svara på en annan kommentar, JA jag är 100% säker på vems IP-numret är.


måste bara



haha måste bara lägga in den här låten.. påminner om kräftskivan i Arvika :D

Godmorgon

Fan, sovit över idag, så hinner inte med bussen :/ satan.. Men tar tolv bussen in endå, för jag Natta,Jenka, Sara & Bella ska gå på stan efter skolan :) Mysit !

I helgen händer ingenting, är ledig finaly! :P Så älsklingen och jag ska baka lussebullar och pepparkakor :) längtar ! <3

Nu ska jag försöka hitta skjus hem ifrån Joel, faan ingen är hemma :O Längtar tills jag får mitt körkort:D


 Kolla va söt, hahah 3 år sen :)

till dig.

Tänkte bara skriva några ord.. Som ni vet, som läser mig blogg har jag blivit lite trackaserad här, tänker inte säga vad som sagts för det spelar ingen roll men vill bara säga till personen som gör såhär.. Ja föresten, det var genom Amanda Eriksson som jag äntligen fick fram vem de var.. Förvånad undrar ni? - Nej verkligen inte..

Tecken på dålig självkänsla är när man hela tiden vill ha bekräftelse genom att trycka ner andra, ja för att känna sig bättre själv.. Problemet ligget i dig själv. Det jag mest tycker är konstigt är att du är 20 år gammal och inte har mognat för 50 öre.

Är man nöjd med sig själv och mår bra då orkar/vill inte/ har hjärta till att lägga sig i andras liv och försöka på något sett trycka ner någon annans självkänsla. Det ligger nog också mkt avundsjuka i det hela, som jag kan ta posetivt p.g.a att du avundas av mitt liv.

Jag tänker inte vara elak mot dig för jag är verkligen ingen elak människa, men tycker synd om dig ! verkligen det gör jag, några altenativ för dig är att antingen att du slutar läsa min blogg, så slipper du läsa om mitt liv. Men då istället antar jag att jag inte är ditt enda "offer" , så då istället ber jag dig att börja prata med kurator/psykolog så du kan ta tag i dig själv.
såå lilla gumman.. jag hoppas du har lärt dig något av min text Ida Lindberg.


....

Amanda , här är numret.  :)



och här ett annat också,



RSS 2.0