HAHA Jag dör

Jag hittade en skiva med 4 låtar på , de två första är när Natalie sjunger, hon är typ 8-9år gammal, så jävla söt röst :) Sen hittade jag Nattas och min första låt som vi gjort också, In a green and blue balun.. ååh så ledsen för den är bara instrumental :(
Sen hittade jag min första låt jag gjorde själv , Drömvärlden xD Sen När Natta och jag sjunger play that fucking music mee!  plus min nyaste låt, eller a ny är den väl inte , gick väl i sexan när jag gjorde den, Living my life , hahaha

HAHAHAH! :)



saknar helges tiderna :(

Kolla kolla kolla

Nattas blogg, hon har lagt upp ett klipp när hon sjunger Kiss - Hide your heart !  VÄRT Å KIKA PÅ !  Filmkvall.blogg.se



Torsdag

Hej bloggen ! 
 Idag är jag hemma hos Natta och myspyser, vi är hemma från skolan för vi hade någon slags "temadag" , så då tyckte vi det var smartare att vara hemma och plugga :)

Igår åkte Joel och jag till Sala, Joel köpte cross kläder på rea , jag skulle egentligen köpt en hjälm men blev inte så.. Ska åka med far och köpa ist .
Käkade sallad från pizzan sen hem till mig och käka kladdkaka, då vi bjöd dit Filip och Mattias också..

Sen hem till lillstugan och sov <3<3<3:)


Natalie är modell :)

Tjärnsjö

Ja idag har det blivit plugg och efter Joels jobb kom han och hämta mig så stack vi till tärnsjö till Joels farmor och Göte. Fick mat där och åkte och kolla en bil som Joel ska köpa , så han kan ha crossen på något :)

Nu ska vi åka hem till Joel tror jag och kolla film eller kanske åka fyrhjuling en sväng? :) Fast först ska vi in och fika kladdkaka och rabarberpaj :)

Förra årets skolavslutingsklänning, APSNYGG! Min mormor har sytt den.
 Nya bikinin :)

Hemma dag

Ja idag är jag hemma ifrån skolan p.g.a att jag är tvungen till å plugga till två prov tills i morgon, göra klart fucking filmanalys , och svenska redovisningen + engelskaredovisningen. För idag är alla SPSare i Uppsala på hemlig resa, som jag då hoppa över för ja skulle plugga som sagt.  Tråkigt då missar jag kycklingspettet :/

När jag sluta skolan igår var det två timmar innan jag skulle jobba, varken Nattis eller Bella jobbade igår så jag blev själver. Blev sviken av Jenkis och Nattis för dom gick ner på stan och åkte hem ;) Själv satt man kvar i skolan och pluggade på spanska provet ute i solen. Jenkis, Nattis & Ingus mina bästisar<3 underbart<3

Jobba igår som sagt, det gick bättre än i söndags iaf. Prata med Christoffer ett antal gånger ;) :P hah 
Joel<3 hämtade mig och vi åkte til MAX och åt :) Crispy chicken sallad och Joel tog MAX mål tror jag det var.





väntar på bussen i min ensamhet ;) . by the way , älskar min klocka som jag fick av älsklingen:)

SOL SOMMAR :D

Gick inge bra på jobbet igår , jag suger xD  Det ända posetiva var att Joel hämtade mig i Gullan, ;D Vi åkte hem till Margit och Sören (min mormor och morfar) för jag skulle äta, sen fixa Joel och Sören med nån bil, efteråt fick vi rabarberpaj som Margit gjort :) skit good !!!!!
Åkte sedan hem till lillstugan och sov gott :) Asta sov föresten med oss , fast i soffan. hehe

Idag är det jobb igen. Noll taggning, men pengar! plus att det är värsta fina vädret ute också........


Nu ska jag förbereda en engelska redovisning.


Riktigt mysigt lov ,

eller kanske inte riktigt lov, men men ! :) 

Umgåts med Joel och gjort massa roligt och myspysigt <3

Idag är det jobb , känns okej, får ju pengar fört ! börjar fyra och slutar åtta . Löning i morgon:D

Prov vecka nu som väntar. tre prov,spanska,historia,samhällsekonomi. Två redovisningar,engelska, svenska. Göra en filmanalys och novellanalys. Känns tufft , men men.


 Nu vill jag ha sommarlov

Åsa Larsson 17 år :)


GRATTIS GUMMAN :) <3

Fredagsmys

Joel och jag har åkt fyrhjuling i några timmar idag, åkte till crossgropen och åkte fyrhjulingen där xD Så mysigt. Fast på vägen hem började det regna , haha så Joel fick som småspik i ansiktet den stackarn..

Ska städa lillstugan idag, och fixa sängen som vi pajja xD ett ben har gått av... haha! ;) 

Sen ikväll blir det bio :) Natt på museumet 2 , vi såg första på våran halvårsdag <3 riktig myskväll, sen hoppas jag att vi hälsar på Carina en sväng också :D

Ha en bra dag !

Tisdagen

Hej mina trogna läsare :)

Dagen började med en puss från älskling som såklart var underbart :)
Mamma hämtade mig vid sju hos Joel , gjorde i ordning mej och sen kom Lis och Natta och hämta mig. Hade nationellt prov i matte på morgonen som inte var det bästa precis, fail. Jag blev klar vi kvart över nio, sen började min nästa lektion vid tolv så det kändes så jävla hårt att stanna kvar i skolan, men var ju tvungen har haft så mkt frånvaro de senaste månaderna.
Jenka blev klar lite efter mig så vi tog bussen till stan och satt där och snacka en stund. Sen tebax till skolan och hade historia, idrott.

Åkte till mammas jobb och fick pengar efter skolan, träffade Ingus och Julia på stan. Ingus och jag gick och käka för ajg skulle ha jobbat idag egentligen. Men när jag kom till Call-up så hade Max överboka som vanligt, så jag fick gå hem. Gick hem till Rickard och Ewe en stund. Sen kom mamma och hämtade upp mig och Ingus.

Nu ska jag väl egentligen plugga, men har ingen ork. Men ÄR TVUNGEN FFS! 
Joel är och sätter potatis btw :P hehe ^

hörs sen :)


Helgen i bilder :)

Jag orkar inte skriva allt , men har varit en riktigt trevlig cross helg :)

<- Vi fick sällskap i bilen påväg till Kumla :)

 Sladdarkungen Alvin & Linn :)
Linn,Linda & Joel käkar frulle :)
Jannes :)
Eriks :)
Jockes :)
Linda och Alvin:)
Erik ska precis köra iväg och Joel peppar :P
Alvin och Joel :)
 En liten puss :)<3
 Starten, ;P
jag , Linda , Linn och Alvin kollar på tävling:)
Joel steker ;) <3
bra utsikt :)
 Erik, Joel och Janne :)
På crossgropen nummer 2 :) Joel, Linda och Linn:)
Joel dansade inför mig xD :) <3
 jag i myssängen :)
 <3
SötisAlvin , Joel och Erik :D
 Dom grejjer ;)
Janne ska precis köra:) Jocke och Joel :)
 Linn :)

:D

Idag är jag pigg och frisk :D Älsklingen hämtar mig vid tolv och då åker vi hem till honom och fixar iordning husvagnen :)
Så nu kommer jag inte uppdatera i helgen, men nu går ha de så bra töntar :)
Hejdå Hedesunda och Hejhej Skara :D 

 

Flumm bild
GULLAN :D
Bror och jag :)
 Kusinvitamin :)
 Älskling på G :D

MAGSJUKA

Imorse när jag vakna kände jag att jag mådde illa som fan, så jag gick in på toan och bara spydde. Så har det pågått idag, har spytt hela dagen , var hemma ifrån skolan såklart. Nu kanske ni tror det är maten jag tillagade själv igår xD men då skulle Joel också vara magsjuk och de e han inte.

Men nu mår jag bättre och hoppas att jag är fullt frisk tills i morgon då älski och jag ska till Skara :(... Har börjat packat lite för säkerhetens skull!

Nu ska jag vila mera och dränka in mitt torra torra hår i oliv olja! ( Lovar att det är grymt effektivt )



Om jag väl var sådär pigg :/

Godkväll!:)

Tänkte bara säga godkväll ! Älsklingen och jag har precis ätit klyftpotatis och kycklingfilé , med beasås, plus att Joel var så duktig och gjorde en egen sås :) Tänker inte säga vad som var i för det är hemligt ;) Men den var skit god ! ;o
Jag gjorde maten ;) och den vart asagod ! Jag är en kock.

Nuu kanske det blir glass ;D

Godkväll och godnatt och puss.



Onsdag

Hej Snyggfolk :)

Dagen började med nationellt prov i matte och det gick sämst.
Jenka och jag satt ute i solen en stund och möös. Slutade vid halv två så tog två bussen hem till Joel.

Nu har JAG själv städat klart husvagnen, Joel städade sin 740 som han ska sälja. Och nu är Joel på Rolba och tvättar utsidan av bilen och jag tog en vilopause från allt städande. Så jävla trött jag är idag då;o

Snart ska jag sätta igång och göra mat, känns jobbigt för jag är SÅ trött som sagt.

Ikväll blir det mys/slapp kväll med älskliiingspälsklingen :D


<-sötgumman

<- någon hade klistrat fast en liten leksak på joels bilxD den sitter STEN hårt!

Tjoho! :)

Jobbade igår och det gick sådär :/ inge vidare riktigt. Joel hämtade mig och vi åkte hem till mig en stund, sen hem till honom och mös :) 

Jag hade sovmorgon idag , så tog nio bussen in. Inte världens största sovmorgon , men en liten iallafall. Har sovmorgon imorgon också.

Idag ska älsklingen och jag ta fram husvagnen och greja med den, ska ju på första campingturen i helgen till Skara!! :D Kommer bli myspys verkligen. Sen är vi ensam hemma hela veckan för Benny är i Gbg :P

heeeejhopp :D

 Fick föresten en till ros av pluppen i lördags :P <3

<3

bild sen igår<3

Längesen nu igen:P

Ska väl berätta lite vad jag har gjort och så :)

I fredags var jag på Helges och kollade när Natta sjöng i finalen :) , Åkte dit med mamma,margit,Ingrid& Magda. Väl där kommer Joel och Mats också , så dom fick se Nattis sjunga. För övrigt kom Natta trea:D GRATTIS!

Åkte hem och sov med Gabriel :P

På Lördag , igår alltså så blev det crusing. Vilken jävla rolig kväll säger jag bara! :D
Åkte med Gullan in med Älsklingen,Filip,Tom och Jimmy. Väl inne hämtade vi upp Mats. Verkligen kul kväll, Bella med co åkte med också några vändor.

Idag trodde jag att jag skulle jobba vid ett , så åkte in med pappa till stan och får höra sen av Bella att vi inte början förens fyra;o så det vara bara å vända.

bilder kommer sen gårdagen när jag har fått dom av Mats ;P





Torsdag!

hejhej sötisar
Usch va jobbigt de var att gå upp idag ;o hade vela lega kvar i vår stooora säng hela dagen. Men tvingades upp.
Först på morgonen hade vi nationellt prov i engelska, sånt där är inte kul heller, svårt och jobbigt. Sen nu åkte jag med Natta hem tidigare för jag ska fixa hennes hår och hjälpa till med maken till ikväll då hon ska vara med på Helges talangjakt :)

Joel och jag ska åka dit, hade vi bestämt iallafall, men Joel vill dra sig ur nu i sista sekund för han hade ingen lust.. ja så kan de vara..

Gårdagen var okej, tröttsamdag och så.. Vi la oss tidigt.

Ha en bra dag :)

Joel Larsson <3

Godmorgon godmorgon !

Sovmorgon idag , skönt som fansen. Tar tio bussen till Gävle och då har vi först samhäll sen spanska, så ja en väldigt kort och skön dag. Känns som det var år och dar sen jag var i skolan ;o

Igår var det jobb och det gick piss , ingen bra dag för mig igår , sålde inge bra.. Men men så kan de va ibland. Natta går det föresten alltid bra för :) (Y)

Efter jobbet som sluta nio kom Joel och hämta mig och vi åkte till Mats & Åsa. Åsa & Joel hade varit och köpt glass och massa frukter :) Så de var bara å mumsa i sig. Sen åkte vi hem och sov <3

nu ska jag vänta på att Joel kommer hem till frukosten så han kanske vill skjusa hem mig :P

Ha en bra daaag . pussilago

 old pic :)


Tisdagsmorgon :)

Hemma idag igen, sjukt fortfarande :/ 
Men idag ska jag jobba iallafall, längtar till jobbet (Y) :D Så jävla roligt är det, eller när det går bra å sälja iaf.

Gårdagen spenderades hemma med mamma, händer inte så mkt, låg i soffan och slagga xD

Älsklingen var ju hos Emilia och fira henne på hennes 9 årsdag, åh skulla ha följt med om jag inte var så snorig! Jag hörde iallafall att Joel var väldigt populär bland Emilia och Tindra :P hehe dom hade pussa på han hela tiden ;P

Joel hämtade upp mig när han kom hem ifrån Emilia och dom.. Så åkte vi hem till lillstugan, sötisen hade föresten köpt en ny tröja för 700 kr (den var nersatt från 1000 kr) som han tyckte va så fin, den var jätte fin också :) tyckte bara priset kanske var lite för mkt, men det var ju en märkeströja :)

Väl inne i lillstugan har han tänt upp alla ljusen och städat lite , och på sängen liggen en stor ros :)  Fyfan va söt han är då, blev så glad :D  My baby<3


Just nu gör jag inte så mkt, är hemma hos Joel bara:) uppdaterar ju här som sagt! Blev väckt vid nie av han för han skulle äta frukost och sen åka in till Gävle på möte !

Ha en bra dag :) tjing!


sommar

jag hittade världens mysigaste sommarbild! Mitt hus + att husvagnen står där, Joel och jag campade hos mig !


Måndag sjuk

Godmorgon sötnosar!
blä va sjuk jag är då, hes ,snorig och ont i halse. Stannade hemm från skolan för vill verkligen bli bättre, jobbar ju ikväll så jag hoppas jag är friskt tills dess iaf :/ fast det tror jag knappast, men vill inte missa chansen att jobba ihop pengar ffs!
Igår åkte Linda och Erik hem :/ Vi var lite ledsna då :/  Men då tog vi golfen till Gävle Joel och jag och hyrde tre filmer, The happening(såg vi på bio förr), RallyBrudar och en till som jag inte minns vad hette. Så när vi kom hem till lillstugan satt vi i The Happening och kolla på den.
Såg föresten Thomas i Gävle, så då vela han att Joel och jag skulle hälsa på Elina och Han, så det blir väl filmkollning med dem nån dag i veckan :D

Just nu gör jag inte så mkt, sitter hos älsklingen bara. Tänke gå och käka lite frulle , sen åka hem till mamma :)

Som sagt kommer bilder när min laptop är lagad, el kanske jag går till min stationära dator och lägger up, vi få sii.

Sakna Nattis&Jenkis<3

 hehe hittade en söt bild på Jenka&Rebecka på Joels data :)

Good Morgon Bloggen !

Fy fan va hes jag är , kan INTE prata idag, och då menar jag verkligen kan inte! Kommer bara ut tysta viskningar ;o

Igår jobbade jag från ett till fem, ajaj va ont jag hade i halsen då, inte direkt det bästa att sitta och prata i telefon i fyra timmar om man är förkyld och har ont i halsen ;o Men jag sålde iaf, de som räknas :)

Sen när jag kom hem så kom Ingus hem till mig, vi åkte moppe ( som kanske inte heller var det bästa för min hälsa xD ) till några pojkar, sen åkte vi till tp och åt , sen hem till mig en stund och kolla tv :) 
Älsklingen var ju på en pub och kolla när Janne spela så han skulle egentligen ha hämtat upp mig på hemvägen, men då skjusa Ingus mig hem till lillstugan, så han blev lite överraskad när jag låg där och vänta på honom :)

Idag vet jag inte vad som händer?

Föresten så har min data krascha , så lär uppdatera här hos Joel nu..

Nu ska jag gå ner och kolla vad Joel och Erik pysslar med :)


Hej bloggen, nu var det ett tag sen !

Oj har inte uppdatera på en vecka tror jag ? :P

Nu har jag sovit hos Joel i en vecka i streck, <3 
Seriöst så kommer jag inte ihåg vad jag har gjort xD, vart med Joel den mesta tiden:),
sen i onsdags var jag i sthlm med klassen.

Igår på valborg så på morgonen solade Joel och jag och Joel blev såklart helbrun på ett kick ;o sen var det grillning hemma hos Åsagåsa med tjejgänget, mys !
Sen stack de flesta med halv nie bussen till Gävle, medans jag Rebecka och Jenka åkte hem till Joel en sväng. Sen tog vi nie bussen in i stället.
Väl framme träffar vi på hela gänget på 9 pers och drar till sätra på ferre, men tyvärr blev vi inte insläppt p.g.a att vi var för många;o
Så vi drog ner på stan igen hem till Johanssons. Jag tog tjugo över tolv bussen hem för jag orka inte vara kvar och åkte hem till Joel. Haha när jag kommer hem till han sitter Linda , Erik & Joel vid kasen och dricker vin :P  jag joynade dem och satte på musik , men klockan var kanske vid två då grannarna drog ut sladden på sterion, xD Så vi gick in och mös..
Jadu , natten ska vi då INTE tala om!! xD

Idag kom hela släkten hit till Joel, eller inte hela men orkar inte räkna upp alla :P  Vi har suttit ute i solen, grilla, åkt med fåren ut på ängen , sen bröt ett får benet så de lära avlida den  :'( blev så ledsen. Ja ni en riktigt riktigt trevlig dag :D
Nu ska jag vara social med dem igen :)  hehe Linda tyckte jag var lite dålig på att uppdatera , så var tvungen å göra det nu :)

bilder kommer ffs !!!!

RSS 2.0