..

vilken mys dag idag på stan med Nattis , vi köpte present till Jenka, det blev 2 örhängen ett par troser och en body lotion.. hoppas hon inte hinner läsa det här nu bara :P Nee skoja med dig Jenka ;)

sen var vi till Helges och Natta lyssna låtar..

Sen när vi sitter och väntar på bussen i Andersberg så kommer en mörkblå BMW och stannar framför oss typ och ett gäng utlänningar kliver ur och liksom kollar på oss och Natta fick panik och sprang iväg och jag satt kvar som en jävla idiot och ringer upp mamma och är skit rädd.. till sist sätter dom sig i bilden och gasar iväg ...

Fyfan va rädd vi blev.


nattas fina ögon :)

ledig!

skönt å ha en ledig dag idag :)
kom hem från älsklingsjoel nu, gick därifrån, duktig jag ! :D tog 40 minuter

igår lekte jag med Lunkan, såå himla längesen nu ju, var så mysigt! <3

idag ska jag och Nattis in till stan och greja lite :D



morgon

vakna med älskling som vanligt och pussa honom!
Världens myskväll vart det igår iaf ! :)
Linda och Erik har kommit och Lindas mage är stooor nu :)

Men nu ska jag göra i ordning mig för Heeel jobbdag! pengar pengar!


sveeeeeeejs



godkväll

Jag älskar Joel.. Han bjöd mig på resturange idag på Östens Pärla <3



allla

alla är överlyckliga över fredag och själv ska man jobba heeela helgen, yeeey ! Tur att det är ett sånt skönt gäng där jag jobbar :):)

plus att jag har skit mkt plugg, bläää....




Hitta föresten ett par skor jag SKA köpa !! :D de kosta bara 450 kr :O fattar inte varför dom var så billiga när dom var ursnygga?
(dom är INTE glittriga, det ser ut som det, men det är lack )


svejs

nu ska jag kila iväg till träningen :) Se YA!




hej igen

nu lär jag skriva lite igen...bara lite..

läste tidningen nyss, läste var släkt/vänner och framförallt pojkvännen hade skrivit till Natalie Svenssonhttp://baranatalie.blogg.se/ .. alltså varför är livet så orättvist?  tårarna rann när jag läste vad hennes pojkvän hade skrivit i tidningen, fast jag inte kände henne eller så.. Det är så jävla hemskt.

säger det igen och igen och igen- Ta ALDRIG dina nära och köra förgivet ! Gör inte det. !!!



...



 <<---- Såhär känner jag idag, precis som den här bilden ( för er som inte orkar er igenom min aslånga tex här nedanför) och föresten .. lära klippa bort Jenka på bilden där för hon var för "ful" på den tyckte HON....men som ni ser mig så kan jenka inte vara annat en fin.. Men hon var för "flottig" i ansiktet var hennes ursäkt? :S

är bara tvungen att säga några ord.. jag känner mig så jävla less alla "stora" bloggerskor , det verkar som att det ENDA i deras liv som betyder något är deras bloggar och hur många besökare de har.. ?

vill bara skaka om dem!! Så de vaknar upp i sina fakade drömliv i bloggen,
 det känns så jävla patetiskt när Kissie skriver och förklarar sig varför hon inte säger "tack" när hon fått smycken hemskickade....
 så jävla b-kändisar de e.. eller inte ens b-kändisar.. bara B.

Börjar hålla med Natta om hennes åsikter som FAN. Visst de säger att de provocerar för att få pengar och bli känd.. men då känner jag att Är det verkligen värt det? Få Bimbo-blåst-blondin-stämpeln hela livet?  Tänk när de slutat med bloggen och mognat på sig och vill skaffa sig ett "riktigt" jobb, hur seriöst kan de tas då undrar jag? 

känner så mkt ilska idag.. blir frustrerad av minsta lilla. Idag var t.ex läraren sjuk på våran REDOVISNINGS-DAG !!! hur jävla taskitgt är inte det? när man suttit kvällen innan som en idiot och plugga på just samhällen(nu pratar jag för hela SPS2 klassen) när man kunnat plugga på de andra prov m.m... Sånt går mig på nerverna.

Sen folk som är LÅNGSINTA.. det är så störande.. blir sur för världens minsta grej och ska vara sur i åratal när man varit kompisar hela livet.. Så jävla patetiskt tycker jag. 

alla som orkade sig igenom hela den här texten svara : jaaaaaaaaaaa....
........tystnad



........

dagen har spenderast med Jenka, hon är så jävla stark den lilla jäntan!!! stark i sina jävla händer:P
hahahaahha!!

kommer sakna Joel i natt<3


hej.




olivia i ett nötskal

.

Så jävla less på falska människor, jag menar inte någon specifik men jag är bara trött på att folk inte kan vara ärliga.


med den meningen säger ajg godnatt!!!!!!


OKEJ

Okej, jag kan inte hålla mig för att skriva lite, jag vet inte om jag ska radera bloggen nu? Hm, jag får fundera lite medans jag skriver.

Helgen har varit skön och mysig som satan, jag har åkte mkt fyrhjuling, umgåts, film, slappa, och till och med åkt lite cross på Joels stora ;P Ja ni.. hela helgen har jag bott hos Joel iaf, som jag alltid brukar göra. Världens skönaste.

Nu väntar jag på att Natalie och Jennifer ska släpa sig hit, de kommer aldrig?? :/ Vi ska plugggggggaaaaaaaaa ! Fyfan va jag hatar den här linjen :( bara PLUGG.

Snart fyller min käraste Jenkis år :) 17 hela år :) lillhjärtat!


Godkväll!

Dagen; skola, jobb, film med Jennie , Joel ,Benny,Ingalill och lillElias :) Vi såg Män som hatar kvinnor , såå jävla bra måste jag säga.
Läste Just tjejens blogg nu igen, Natalie Svensson... Hennes bästa vän har skrivit ett så rörande och otroligt inlägg så nu sitter jag med klumpen i halsen och tårarna i ögonen.. Man ska verkligen vara tacksam över de man har i sitt liv, sina nära, det är dem som betyder mest. Ofta tar man alla förgivet , men på 1 sekund kan ett liv försvinna, så ber er som läser min meningslösa blogg som inte har någon alls betydelse att TA VARA PÅ ERA NÄRA! Kan ni lova mig det??? 

Idag fick jag något jävla konstigt som jag aldrig haft förr.. satt på bussen och blev nervös , någon släng av panikångest ? Usch... jag vet inte , men tänkte på att om mina nära skulle dö.. och ja..fan.. ringde min bror, kände att jag lära ringa honom.. Jag älskar min bror Gabriel.. bästa brorsan ever!  <3

Ska nog lägga ner den här skit bloggen.. BETDER INGET! jag hatar verkligen internet, fyfan ! allt är så jävla ytligt och alla ska vara så perfekta hela tiden. Jah HOPPAS att det här är mitt sist inlägg på bloggen.. men är bara så frustrerad nu så vet inte. !

NU ska jag gå till Min Joel och pussa han.
sen ska jag skicka sms till Natta och Jenka och säga att jag älsakr dom ! SÅ HEJS!


RIP

Vila i frid...
Denna tjej dog helt i onödan, jag blir SÅ jävla arg och förbannad..påkörd av en traktor. WTF ????
http://baranatalie.blogg.se/

.


hehe

Va duktig jag är som lagar mat till min familj varje dag:P
Jag gör godast mat säger dom :) t.o.m med min lillebror äter, (som annars ALDRIG brukar äta, inget duger) .. Dagen rätt blev egen wok med räkor och nudlar.. Bäst att göra egen för då kan man bestämma helt själv vad det ska vara i ;) med lite lime soja och chili sås ;)

nu kommer Joel snaaart :) :D äta , sen hem och greja till honom :D


pusssssss

..

ni e det finaste jag vet, när allt annat här e FALSK och FEL... nat, jenk, joel, ink...


hej

Fredags; party med klassen Lördags; jobb Söndags; jobb
Igår så spenderades hela min dag med min bff Jenka , vi åkte direkt hem till mig efter skolan, hämta pengar och köpte mat på pizzan, sen hem till Jenka och kollade film.. hyper mysig dag hjärtat :) <3

På kvällningen åkte jag hem till min älskade och kollade film och mös, nu har vi flyttat in i huset för det är alldeles för kallt i vår lilla stuga ;/ tråkigt . <3

och idag har jag varit hemma bara, sjukt.. ont i halsen, lite förkyld.. så då har jag fixat mitt rum lite och nu har jag precis slängt in en potatisgratäng i ungnen som jag och Älsklings Joel ska mumsa på ;)

ikväll BÖR ni kolla på IDOL...ni kanske ser.....?. ser ni någon som liknar mig är det inte jag... haha.!



:(:(

RIP <3
åååh.. Patrick Swayze

..



mera bilder kommer ;)

.

jag är såå avundsjuk på min bff Jenka.. hon har snyggast kläder, är alltid först med allt nytt snyggt, hittar hit låtar innan de ens kommit ut i media.. passar i alla kläder, snyggt hår och världens finaste leende.. så avundsjuk... åååh..

sen är jag också så jävla avundsjuk på min andra bff Natta, hon sjunger så sjukt bra, är smart som fan i skolan (mvg i allt) , sen har hon världens tjockaste hår som är skiit långt! hon är snyggt lång har snygga ben.. åååh

i ett kompis gäng är det alltid en som är ful,osmart och har allt emot sig.. det är jag i vårt kompisgäng..  jag är inge duktig i skolan, mullig mage, mulliga lår, har haft glugg men den är borta nu.. risigt hår.. har inget jag brinner för liksom.. jag vill också älska någon sport eller bara någonting ??
 Natta har sången och jenka har foto/fashion..

hmm.. satt och tänkte på det här så lära bara skriva av mig..


fredag

Hörde jag Party ikväll??


jaa SPS2 !

ooh

vill ha den här parfymen, den luktar skit gott :)



..aww

vaknade med älsklingen som alltid, underbart! idag har jag sovmorgon till halv ett och har bara 1 lektion..hm känns drygt när jag är tvungen att ta tio bussen in till stan.. fuck. Stannar nog hemma?

just nu är jag fortfarade kvar i mitt andra hem : at joels <3


åh sommar :(



k.

nu ska ja snart träna(på riktigt) , vid halv åtta :) Step up baby ;)
känns tungt men ändå så lite kul! Det tråkiga är att Natta är sjuk och inte kan, försökte få med Ingus men hon var för lat och försökte med Jenka också meen hon skulle "plugga" (lat?).. bara jag som är duktig :D


hej!

världens mys dag blev det igår.. och ni kan inte tänka er vart.. Jo hörni i garage på Rolba! ;) Joel fixade med sin bil och jag med min cykel, hahah ! mysigt var det iaf.. Sen åkte vi hem och kollade idol och åt <3 sen bara myysa som alltid <3

idag köpte jag Vecko Revyn, där fanns ett repotage om hår, stod massa om kemikalier som gjorde håret torrt osv.. lära kolla mitt shampo från schwarzkopf (stava?) och såg att det var ett medel som gjorde håret torrt i det :O och mitt shampo ska vara för torrt hår !!ojoj.. vill itne använda igen.. Sen stod det hur man gjorde en egen hårinpackning som ajg ska göra.. mitt hår e så torrt!!


onsdag


mina nya jeans <3

:D

mina nya Miss sixty jeans, åååh va jag tycker om dem !  värsta stora i storlekarna :O lära ha 25, värsta lillstorleken..
här är jeansen, länken.

http://www.misssixty.com/item/store/MISS+SIXTY/tskay/11FD381A/rr/1/cod10/42138181CQ/areaid//sts/

..

va duktig jag känner mig idag.. har gjort mat, sen har Ingus hjälp mig gjort äppelpaj, jag är så duktig !


skola.

2 lektioner.
Luncha med Jenka:)
Leta Fred Perry väska, hitta på nätet som jag ska klicka hem ;)
Köpa mina Miss Sixty jeans, senast imorgon(!!!!).. åååh Malin köpte dem före mig :/ men det gör inget :D Malin e snygg !!! :D

och ikväll blir det myys som alltid med älsklingen (´v´)
                                                                                    `v´
 

love it !


Mitt brännmärke är häftigt, eller hur.. tyckte iaf min lillebror :) han va lite avundsjuk



helgen !

min helg i några ord
jobb,joel,jennie,elias,mamma & pappa


haha

Nu är jag verkligen stämplad för livet att jag jobbar på Donken ;)  Brännde mig på 168 grader olja idag på en utan strips korgarna ;)


trött!

kom hem från mitt första jobb-pass på Donken:) gick jätte bra ,jobbade t.o.m över ! Men nu är jag helt slut.. jag villl bara sova. Joel festar och det tycker jagär tråkigt:/ saknar han fast sist jag träffa han var idag:P älskar DIG


WTF ?

gick in på Kissies blogg, sen hittade jag det här.. :O Är min Bella lite kär i Kissie måntro??? hon vill iaf bli Kissies boyfriend...
bella <3 Kissie... Eller hur då Bella :P?


jävlans

kom precis hem från ett hyper jobbigt Step up pass, himmel så jävla svettig man blev :O Det jobbigaste jag har varit med om iaf!!!!! kommer kännas imorgon ;)


resultat

håret blev mjukt,glansigt och lite ljusare.. love it !!!! :D


hmm

hittade den här bilden på en hemsida nu :O som mormormargit hade hittat...  ni kan aldrig gissa vart den hittades ;) och nej inte på någon utav mina kompisars bloggar..


.


NÄtalie

Nattis en dag på jobbet;)



Föresten , på fredag börjar jag jobba på Donken :D:D

Hey BARBIE ,... HEY KEN ?

Ser inte de här killarna ut som de manliga Barbie dockorna som kallas Ken ?


morrn!

kom precis hem från Joel :) <3 så nu sitter jag ock dricker min morgondrink (Y)


min outfit

Seriöst jag älskar nitar!! Så idag körde jag på HELNITAT. tycker ni? jag tycker det är fett snyggt

HIGHT FASHION

 

GUD VA SNYGG JAG ÄR!
 

janii

en blondins bästa vän som har blivit sagt förr.... Jaa idag har jag köpt någt för mitt blonda hår som gör det blondare, tar bort gulheter och är BRA och VÅRDANDE för håret och sliter inte ett litet piss på det!.. ni kan kalla det var ni vill, men en blondins bästa vän ;)..

godmorgonn..


RSS 2.0