goddagens

wiii va jag är glad !:D

hörni

Nu har jag invigt årets första jogging-runda, fyfan säger jag bara, sån här dålig kondition har jag aldrig haft! men nu är jag igång igen people !
 <3 lanzarote 08

irriterande

irriterande att komma till skolan och få veta att vi ska dela upp klassen i två delar så ena kan redovisa nu på morgonen och ena på eftermiddagen. Jag ska på eftermiddan..ååå, fan..

If it makes you happy?

tisdagmorgon, skit kul.
 älskilng vill visa sina muskler, haha<3


plugga

nu sitter jag har skriver mitt argumenterande tal som vi har tills i morgon..att jag alltid är ute i sista sekund? Jämt är jag det, sitter som en galning kvällen före och har panikångest. Har psykologi att plugga också; depression, stress & kriser.. man mår liksom itne bättre av att plugga sånt deprimerande ;) haha


måndag

drar till Valbo med älsklingen och köper massa :)
puss
mamma är så fin !


Leopard



Leopard-måndag

tell me?

Vägen till framgång?

stunder


Telephone

Lady Gaga Telephone

godmorgon

undra vad dagen har att ge ?


true


haha


ska jag laga bilen eller inte inte inte


Ny duschad!

Hola !
äntligen helg och jag jobbar inte, ledig wiho! Idag ska jag övningsköra med papsi och senare på kvällen kanske åka till Jenka och tona hennes hår. Sedan såklart hem till älsklingen..

I helgen kommer det bli mkt plugga, kanske festa och vara med pojkvän..
Fan va mkt plugg det är på min linje, minst 10 viktiga saker VARJE vecka och det är sant, men jag är endå glad att jag valde just samsam, det ger så mkt till en själv känner jag, sen jag började på den här linjen har jag utveckas så mkt både p.g.a av att man har mkt plugg men också för att jag har funnit vänner som passar perfekt in på hur jag är. Jag trodde aldrig att skulle finna så fina vänner som jag har gjort.

På tal om ingenting så håller jag på med mitt körkort, vissa kanske undrar varför jag inte har skaffat körkort en eftersom att jag fyllde faktiskt 18 år den andra januari. Men då kan jag säga att det är för jag har inte haft tiden och orken att sattsa på körkortet innan jag fyllde arton, guud nu ska jag sätta igång att klaga , men aja måste skriva av mig, skolan tar upp mkt tid och det är mkt att plugga, sen har jag jobbet som jag jobbat på varannan helg och så framför allt pojkvän och vänner. Nu låter det som ajg har världens stressigaste liv ,för det har ajg inte , MEN man hinner inte med allt liksom. Nu håller jag iaf på att sattsa på körkortet och jag hoppas jag får det innan sommaren så jag och mina tjejer kan åka på våra road trips som vi har bestämt.

Vilket långt och hemskt tråkigt inlägg jag skrev idag, undra hur många som klarade sig igenom hela?.. Ska inte skriva så långa mera, bara sätta in massa bilder ! :)
kram på er


Fredag


this is how we party


älskade strå hatt


vill haaaaa

Övningsköra ! Snälla ge mig körkort !!!!

älskar den här bilden på Bella!!! snygg



Bara titta...





Ska jag

Ska jag börja blogga här igen tycker ni ? :)

hihi

saknar ni mig? . lite kanske ;) min nya blogg suger btw

nytt

har en ny blogg nu, så kommer sluta skriva här ! puss från mig

VAD FAN ?

VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ JÄVLA BLOGGEN ????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????? NU Lägger jag NER. Hejdå

always kiss me goodnight <3


hem



gotti


......


mums

 smoothie <3

<3


snyggt


ktnduojgdfew

Jobbat hela dagen ! wiho


hej

övningskört hela dagen med pappa :) i gävle,valbo och tärnsjö ,det gick mkt bra.
gamla bilder :)

skulle vara roligt!

Skulle vara roligt att veta vilka ni är som läser mig blogg :) ni kan ju skriva en liten kommentar om ni vågar ! :) haha.. har inte så många läsare att skryta med, eftersom ajg aldrig uppdaterar , hihi men det är 40 st som envisas om att läsa den varje dag ! :) söööt! Skriv hej :D


hih


Jag och lillebrorsan :)

hej


typ


RSS 2.0