Storstaden

Hej sötisar!
Nu kom jag precis hem från Storstaden Uppsala, gillar verkligen den staden.
 Jag åkte dit vid tolv tiden med mamma,Magda,Alice(alicesvensson.blogg.se) & Katrin.  Blev rätt så mycket köpt; slitna jeans som jag har tjatat om i hundra år, te från Monki, vanliga vita skor och dansskor, fast känner mig inte nå pank faktiskt, allt blev så billigt. Alice köpte skit mycket på rea som alltid :P
Såklart med det kina-buffé , min favvo!  En lyckad dag !

Men nu sitter jag har attackerar Natalie med vibbar på msn , men hon har tyvärr på upptagen för hon kollar på OC , men jäntan ska ju komma till mig NU ! Natalie om du läser detta KOM HIT ! (filmkvall.blogg.se)

Så småningom kommer jag lägga upp bilder på köpen..

Föresten har jag gjort illa båda mina händer, de ser förjävliga ut !

<- Alice taggad för sushi ;)

Next Star 2009

Gå in på Nextstar.se och bli ett fan av Natalie Granath :)

Heja Nattis :) <3


Paper Gangsta

Midnight rush, with a pen in my hand
Inkin Lincoln, sand-script with a fan
Remembering me, before we began
Sometimes I felt so Def in the Jam

But the ones who loved me, told me to stop
Like homegirl can't catch shit if it drop
A superwoman chick, you know that I am
Some shit don't fly by me in a man

'Cause I do not accept any less
Than someone just as real, as fabulous

Don't want no paper gangsta
Won't sign away my life to
Someone whose got the flavor
But don't have no follow through
Don't want no paper gangsta
Wont sign no monkey papers
I don't do funny business
Not interested in fakers

Don't want no paper gangsta
Don't want no paper gangsta
Don't want no paper gangsta
Don't want no paper gangsta


Torsdag

Idag är en jobbigt dag ! Väntar på matteprov nu, känner att det kommer gå skit bra, NOT ! Har inte pluggat ett piss p.g.a. att jag har haft så mycket för mig. Men ska börja gå in för skolan mera..

GUD VA TRÅKIG BLOGG JAG HAR ! Är lite fantasilös just nu ! Måste bli lite inspirerad.

Hejdå sötisar

YOGA

Jag sitter på Natalies laptop nu eftersom min har blivit helt knasig ! Bredbandet har börjat blivit knaas!  Men när jag kommer hem ska jag försöka fixa det.
Nu ska vi iallafall i väg på yoga, ska bli skönt och avstressande.. Det är grymt jobbigt må jag säga.
Skolan sista tiden har varit grymt seg..
Men NU måste jag stressa vidare! Uppdaterar sen !
Kram

Dirty icecreem

Godmorgon :)
Dansen igår var skit roligt, nu har vi två koregrafier som vi jobbar på, och snart kommer en tredje. De vi har börjat med är hiphopen och discon, gissa vad vi har för låt till discon då? Jo Poker face, fatta va peppad man blir av den. Fast man har lyssnat på den i snart ett halv år så tröttnar man inte..
Alltså gud vad festtaggad jag är nu, känns som det var skit länge sen man festa :O  TAGGAD ! Party i helgen tror jag :)

Dagen började men en låång dusch, så jävla varmt och gött :) Sover ju i ett minusgrader rum! P.g.a. att jag klara inte av att sova när det är varmt och svettigt, usch för å sova hos Natta! 40 grader typ!
 




God dag !

Sötisar !
Idag är det dans på Uddans och jag känner mig taggad. Vi ska åka nu snart tror jag.
Ikväll är det Bingolotto igen :) Hahah* Joel påstår att jag har blivit en gammal kärring som spelar bingolotto jämt, men ikväll känner jag att jag kommer blir lite rikare ! Uppdaterar mig senare!


Gillar..

hans röst :)  

God kväll hetnosar :)

Min dag har varit hemskt seg måste jag säga. Som sagt red vi ut på våra tokhästar en stund, åkte hem och har legat i soffan HELA dagen och käka chips, choklad och läsk, känner mig så onyttig , skönt med dansen i morgon i allafall:D  Sen kom iallafall Natta hit och vi plugga och kollade film.

Natalie vilken underbar människa, vad skulle jag göra utan dej ? <3 Bästisar i 11 år :)




<- Kusin var och sjöng i Valbo idag:)





Uppda..:
Just nu sitter jag med min lillebror och kollar på King Kong, den är rätt seg men ändå bra. Jag har ont i magen från allt jävla onyttigt jag har ätit ikväll :/  Men ny vecka med nya nyttiga tag. Mitt tränings scema:
Dans sön. , dans mån. , yoga ons. + skolans idrotts lektioner som är tis och fre. inte för att de ger någonting , bara skit bollsporter ju , HATAR HATAR HATAR . Varför kan man inte få ha redskapsgymnastik? dans( å menar jag inte ringdans)? styrketräning? Step up? YOGA?  Hallå kan inte lärarna variera sig istället för att vara så jävla orginella med tråkiga bollsporter och sånt !  Fotboll är det värsta jag vet , så jävla överskattat.. Visst , jag accepterar de som gillar fotboll , de gör jag , alla kan ju inte tycka lika :) Det fanns ju en gång i tiden jag också var en fotbollsnörd  ;)

Joel skulle komma till mig när han kommer hem från krogen , få se hur det går då , sist han var på krogen och skulle sova hos mig så hoppa han av tre busshållsplatser för tidigt och då är inte tre busshållsplatser 100meter som i storstaden utan kanske 2.5 km , så stackarn sprang packad med bara en skjorta i kalla natten ;) Så mammsen och jag hämta upp han på halva vägen. Vi får se hur det bli i natt ;P Min älskling <3


STRESS

Igår blev det valbo med Joel och Mattias. Skulle ha köpt en fondation men tyvärr så hade de slut på Lumene 03 förr fet hy. Så det blir att köpam i Gävle istället.
Senare på kvällen blev det kolla Let´s dance och lite film. Neeeej jag vela inte att Blondinbella skulle åka ut :( 

Idag blir det ridning med Natta och är redan sent ut , vi sa att vi skulle gå om fem minuter och det han gått 4 min, jag måste gå å göra mig iordning nu!


<3


SAKNAR



Jag vill ha sommar igen och ha myspys med hela gänget i Ingrids pool :)
på bilden Ingrid,jag och Åsa :)

Ashtanga Yoga

Dagen började med att bli väckt av plogbilen vid sju tiden(vi hade sovmorgon till kvart över nie), sen kanske en halvtimme senade börjar min bror skrika och en massa. Så  hela morgonen blev fel. Natalie och jag åkte på tio bussen och där träffade vi Alice som var påväg till BLÅ för att hämta ut en klänning till galan Rockbjörnen i morgon, AVENSJUK!

Skoldagen var annars okej , kort med två lektioner bara. Slutade tjugo i två.

Sedan bar det hem med bussen och Natta följde med mig hem.  Vi gick på våran första yoga idag, så jävla jobbigt men endå så skönt, det kommer vi forsätta på.

Sen nu på kvällen kom Alice för att låna två st nitarmband av mig som hon skulle ha på galan i morgon :) 

Nu behöver jag köpa en ny fondation, rouge,fondation-borste, fukthetskräm & sminkborttagning
Och kläder har jag ingenting just nu! blir att köpa nytt snart ! :)
 
Ha en fortsatt trevlig kväll och kram på er sötnosar:)





God kväll snyggisar :)

Vilken tuff dag säger jag bara, 5 st lektioner dagen hållde på till fyra och börja halv nie.. Den var jobbigt, men nu är den över och jag har sov morgon i morgon!

Som ni vet dansar jag ragga/hiphop på Uddans och nu ska jag börja på en till dans som kallas Girlisous, mycket höfter, rumpa och attityd , låter skit roligt tycker jag. Dansen är inspirerad av Pussycatdolls. Något jag se fram emot! Har så mycket förväntningar nu! Ingrid,Natta,Jenka, Charlotte och jag :) blir skit nice!

Just nu sitter jag och väntar på att Natta ska komma till mig, vi ska ha myskväll, kolla någon bra film och kanske något gott att äta.
Vi ska ju sova ut imorn! :)

Ha en forsatt jätte trevlig och bra kväll :)
xoxo Olivia


God morgon sötisar!

Vaknade kvart över sex av väckarklockan och låg och snoza till kvar i sju, det var tänkt att jag skulle snoza till halv så jag skulle ha tid på mig att duscha , men icke sa nicke, det tyckte inte jag i morse när jag vakna! Så tio i sju ställde jag mig i duschen och min buss går halv åtta.. Det blev en riktig stress morgon, sen tänkte jag fråga Natta om de skulle åka bil men inte svara den jäntan i telefon heller, ringde säkert 5 gånger. Så då åkte jag till bussen istället och sätter mig, och när jag har åkt fem minuter ringer Natta och fråga om jag vill åka med henne! Suck.
Vi börjar ju kvart över nie så man är liksom tvungen att sitta i en timme och vänta i skolan.

Jag har en låång dag framför mig...

uppdaterar mig senare med något intresantare att läsa om !


Bingolotto

I kväll blev det Bingolotto igen, min mamma med röta vann såklart 100 kr med det var ju ingenting i jämfört med storvinsten förra veckan.

Bingolotto nästa veckan igen jag ger mig aldrig ;) snart kommer stor pengarna till mig också!

God natt på er alla !
xoxo olibaba


sommarminnen<3


Promenad

Dansen gick bra , men kände mig lite som en nybörjare igen p.g.a. att jag hoppade över förra terminen men nu är jag tillbaks och jag hoppas att det släpper och att jag blir som jag var förr, inte för att jag var värsta geniet i dansen då , men var okej iallafall. 

I morgon ska Natalie och jag gå på promenad..
 Vi ska gå till ett ställe där märkliga saker har hänt.. säger tyvärr inte vad som har hät där, för ni kommer ändå inte tro mig, så känns meningslöst att berätta..

Skolan börjar i morgon och det känns väl hårt , de värsta dagarna i veckan är framförallt måndagen och tisdagen, sen blir det rätt lugnt..
FREDAGEN är så bäst , då blir det musik igen och Natta och jag ska äga alla! ;)



Söndag

Idag är det den första dansen och jag känner jätte glad för det var ju så längesen nu.
Vaknade klockan halv tie ungifär och gick upp och åt frulle. Sedan spelade Jennie och jag boxning på Wii ,eller Jennie spelade jag håller mig till MarioKart.

Fotodagen igår blev kall och kort.. fick mest suddiga bilder :/


Fotodag

Idag ska Ingrid, Jennifer , Elin och jag ha en fotodag :) bilder kommer sen !

Igår var jag först med Joel och åt kinamat , kollade sedan let´s dance, heeja Blondinbella och Laila ..

hejdå

Musik

Jag älskar musik och allt som har med musik att göra , vela bara säga det först.
Natalie och jag håller på en ett underbart musik projekt i skolan, kommer bli otroligt! Det kan ni hoppa och och sätta er på !

9 crimes säger jag bara..


Lite nytt

Igår spenderades dagen i Valbo med Jenka. Vi åkte dit vid tre tiden och var hemma vid tjugo över åtta! Kan ni fatta vilken lång dag.
Vi hade iallafall trevligt, mossade fast i bänkar och så vidare, så tråkigt när inte Jennifer har pengar då är hon inge sugen alls att gå i affärer. Jag hittade iallfall likte grejer eller rättare sagt en tröja och ett armband

Tröja 249 kr Bikbok
Armband 69 kr Bikbok



Lite indian stuk över det :)

TIPS

Förr i tiden hade jag jätte långt hår , lite nedanför rumpan , det var skit fint och håret var inte alls slitet. P.g.a. att jag förut blonderade håret stenhårt och inte andvände några bra produkter för håret gick det av plus att jag tvättade håret varje dag, nu tvättar jag endast två gånger i veckan (som det ska vara egentligen). och nu försöker jag få tillbaka mitt långa hår jätte mycket, saknar det sjukt mycket.. Men vi får se om det växer ut igen..

Tänkte tipsa om lite skönhets produkter som jag använder

1. Deodorant från Aloe Vera, mild , tar bort all svettlukt under hela dagen från morgon till kväll, SKIT BRA
2. Osis+ ett hår wax, ALLA Osis produkter är bra
3.Toni&Guy torr shampo, den använder jag ofta när håret börjar bli fett. BRA!
4.Aloe vera creme , använder jag som fuktighetskräm till ansiktet, jätte bra!
5.Används före plattning av håret, skyddar och går de rakare. sjukt bra!


Livet som en stjärna?

Jag undrar hur det känns att vara en stjärna, att vara artist och vara älskad av de flesta människor i världen? Få gå upp på scenen och göra det man allra bäst gillar, gud va roligt! Det är grymt orättvist att vissa får den bra sång rösten, mendans andra kan vara tondöv ! Det är konstigt vad en röst kan göra!

Jag har samlat ihop lite plagg som jag ska ha i vår.
Tröjan "Who cares about!" är ifrån Chicy.se
Jeans shortsen ifrån Urbanoutfitters
Slitna jeansen ifrån Cheap Monday
 Just LOVE them!


Torsdag

Hej alla sötnosar ! 
Dagen började med att jag blev väckt av Joels väckarklocka som ringer tio i sex, lite för tidigt för min del men Joel börjar jobbet vid halv sju så han vill ligga och snoza hela morgonen. Själv gick jag upp vid sju. Klädde på mig och sen ringde Natta och fråga om jag vela åka med henne, såklart jag vela! 

Nu sitter jag i skolan och väntar på att matten ska börja med massa surrande elever runt om kring mig, Jenka sitter två datorer bort. IDAG jag föresten redovisning på samhället om Kongokriget , kan det okej bra ! Blir jämt så jävla nervös när jag ska redovisa någonting inför folk, men egentlingen är det no big deal.

Jenka och jag ska åka till Valbo Köpcenter efter skolan, världens tråkigaste köpcenter. Vill vara i Sthlm där finns det i allafall mycket affärer. Jag är så jävla trött på de gamla vanliga butikerna JC, Gina, HM, Bikbok, Vero Moda m.m Jag vill ha Weekday, Monki, Zara, Urban Outfitters. Gävle suger människor , flytta ALDRIG dit ! 

  

Hm?

Jag tyckte att våra outfits på denna bild var rätt lika. Jag la ut min bild den 10/1 och Elin Kling den 13/1 ;)

(Fast Elin är mycket snyggare;) )

Sovmorgon

Vilken härlig morgon, vaknade upp vid halv tie, åt frulle och så skjusa mamma mig och Natta till skolan. På samhäll redovisade vissa i klassen om sina "nyheter" , alla hann inte med som tur var och vi var en utav dem och det var tur (Elif var inte här idag) , jag har om Kongokrisen. Själv hade jag vela haft Finanskrisen för det intresserar mig mera.

Skriver lite mera senare  :) kram


Outfit

Min päls ifrån Cubus, jeans ifrån crocker, tröja i från H&M, & väst i från Vero moda

Snart

Jag har två snart som är. Det ena är att dansen börjar, gudomligt underbart! Ska äntligen få röra mig till ragga och hiphop igen. Jag tog ett uppehåll i höstas för flera andledningar och den ena var att jag kände att jag vela lägga all min tid åt skolan , pojkvän och vänner. Men har kännt och känner ett begär av dansen så det ska bli skit roligt att börja igen! Söndagar med Jenka och Rebecka!

Det andra snart är att Natalie och jag åker till London på sportlovet! Ska bli skönt och roligt , vi bor hos några av Natalies släktingar , så resan blir billig. Vi har räknat ut precis hur mycket pengar som behövs ( minimal )och det är 5800 kr och jag själv är på god väg, men vet inte med Nattis en ;) hon är lite lat tror jag !  Den absolut största delen av pengarna går såklart ut på shopping !  Ska köpa massor med kläder där ifrån och jag kommer bli så ensam om mina kläder :) like it!
Och såklart ska vi besöka Robert Pattinson. :)

Just nu håller min mat på att göras, quorn och ris med chili sås, mumma :) längtar! Har inte ätit något på hela dagen så man kan säga att jag är utsvulten.


Måste börja med träningen seriöst

<- Träffade Kenza på Idol i höstas :)

God morgon sötisar :)
Jag har kommit på att jag måste börja med att träna och äta rätt nu, är så ohälsosam och otränad. Vill ju ha fasta muskler och inge fett som dallrar!  Därför tänkte jag börja med Yoga, man bli grymt slimmad av det + att själen blir mindre stressad och får ro.  Har gått på det förr och det är hur jobbigt som helst och man blir göör svettig! 
Sen har Joel och jag bestämt att vi ska sluta upp med alla sötsaker. Hoppas vi håller det , eller vi ska det :)
Jag skulle vilja ha Kenzas kropp och utseénde, hon är ju för snygg :) Eller hur då ?

Hör av mig senare :)

Paper Gangster

Lady Gaga:
Paper Gangster , Dirty Icecreem, Starstruck, Fame, Poker face, Paparazzi, Money Honey - älskar låtarna 
Lady Gaga är en favorit hos mig :) Eller inte bara hos mig utan hos mina vänner med! Eller hur Jenka :)?


Tänk posetivt, så kommer det till dig!

På tal om allt det här med pengar så tänkte jag ge ett tips till er,  min mamma har alltid tänkt att hon kommer få mycket pengar någon gång, har alltid varit posetiv och liksom aldrig tappat hoppet på en vinst. Så till sist kom vinsten ju !  Jag själv är negativ med sådant och känner att allt med triss, bingolotto är hopplöst, men har faktiskt ändrat mig inställning till det, nästa söndag är det min tur att få lite pengar på bingolotto ;) Lovar er!  Försök ni också och lycka till ;)

Gud vilken dag i skolan idag, fyra aplång lektioner, slutade kvart i fyra så tog den bussen hem till Hedesunda. Men i morgon är det värre kan jag säga, fem låånga lektioner och slutar tio i fyra, och lär då ta tjugo över fyra bussen hem:/ segt att vänta.. Men men bussarna till Hedesunda går ju inte så ofta..

Nattis har fått en allergichock i fejjan och vems fel är inte det då? JO min och Jenkas, vi köpte ju ansiktsmasker från hm till Natta på henne födelsedag och såklart att det skulle ge henne en allergichock. Kan tänka mig att hon är svullen och har utslag ! Stackarn, känner mig skyldig ! Förlåt Nattis!!

Måste få tag i ett par slitna jeans med hög midja !!! Någon som ahr något tips var jag kan hitta sådana ??? 
Längar till alla vårkollektioner kommer ut i affärerna.. I sommar blir det slitna jeans shorts med hög midja och ett maglinne/t-shirt  LÄNGTAR TILL SOMMARN!! GE MIG



Fattar ni?

Jag kan fortfarande inte tro att mamma vann pengar igår ? Det är sinnessjukt, fast det var ju inte såå mycket , men endå ! Pengar är ju pengar , 25 000. Har liksom tänkt hela natten på det att om jag hade tagit den lotten kanske jag hade vunnit pengarna ? Jag har ångest som fan fast är endå skit glad för mammas skull:) Nu fick hon ju sin bröstförminskning gratis :) GRATTIS MAMMA.

Tog en liten sovmorgon idag så mamma var tvungen att skjusa mig till skolan, skönt :)

Uppdaterar mig senare  :)
KRam


JAAAAAAAAAAAAA

Vad var det jag sa??? TUR KVÄLL i kväll !!!  Mamma vann 25 000 och fick prata i tv!!!!! Fattar ni vilken turkväll ikväll!! deni!

The hills -> The city

Sitter och kollar på lite avsnitt av den nya serien The City.. Jag undrar om den kan slå The Hills ? Antagligen inte eftersom att The Hills är en sån stoorfavorit hos mig.. Vi låter framtiden bestämma ;)

The Hills..


eller..

The City

That´s money honey..

Somnade med magvärk  och må illa känslor och vaknade med magvärk, ingen bra början på dagen. Men natten blev lång som sagt, Nattis och jag gjorde skit dryga filmer -  Oninia! Nanani!  Hahaa 
   
    Idag var det tänkt att InGus och jag skulle fota , men hon skulle till Tärnsjö (tror de va de) med Alice och Magda för att Alice skulle bli fotad av någon fotograf, så vi ska göra det lite senare idag. Så nu sitter jag här och ska snart börja läsa min engelska bok, känns hårt, den ska vara utläst tills i morgon!

Å ikväll tänke jag vinna pengar , ja iallafall 2 miljoner ,på bingolotto. Så min Londonresa blir gratis :) Om jag vinner Natta , då bjuder jag dig !!! :) Sen om jag vinner ska jag också ta med hela min släkt + vänner, pojkvän till Thailand i 2 veckor !  Sen skulle jag ta med hela Gahna(stava, ligger i Afrika) barnhemmet till Hedesunda och bygga flera hus till dem här..Hmm vad skulle jag mer göra? Kläder och prylar till hela släkten och mig själv, sen skulle Joel få välja ut hur många bilar han vill utan att behöva att tänka på priset på dem, han skulle också få massa båtar, fyrhjulingar,skotrar. Sen skulle jag och Joel bygga ett hus till oss, ett riktigt stort drömhus. Sen skulle vi ha hus i hela världen:)  Sen skulle pappa och massa få massor massor med pengar att göra vad dom vill med och Gabriel skulle också få massa massa pengar.Sen skulle såklart mina två bästisar Natta och Jenka få massa pengar att köpa kläder för..  Ja du man kan verkligen drömma sig bort ibland...Fast 2 miljoner räcker säkert inte till allt det här.. så vi säger 200 miljoner istället:D
Men faktiskt känner att jag kommer ha tur ikväll...vi får se hur det går.


Nattugglor

I natt känns som att det kommer bli en lång natt. Är inte det minsta trött och är ju såklart med Natta, då blir det nattvaka. Tänkte bara säga godnatt till er som tänkte sova nu. Så GOD NATT !
Olibaba


svinkallt

Heavens on fire hörde vi Alice sjunga idag på Hedesunda-torget , det var bra men svinkallt, frös föfan tårna av mig, fast jag vet at InGus hade det värre TACK GUD ATT JAG TOG UGGSEN!
Sen blev det pizza med mycket flottsörja, magont och mys i sängen just nu.

Ska dra till Nattis snart och sova över där , myspys.

ååh vads jag saknar dig Joel <3 mitt hjärta svider !


InGus

Nu ska Ingrid och jag gå på en promenad till torget, skönt!

Gå in på youtube och söka på hedesunda! :);P

Skolan.

Nu börjar min lektion om 2 min så har lite bråttom. Idag sticker Joel till Arvika och jag ska inte följa med:(:( Kommer att sakna han!
uppdaterar sen!

Min nya klocka !


Skolstart känns okej.

Morgonen var som riktigt pain in the ass , kunde ju inte sova i natt förns två halv tre p.g.a att jag var så jävla pigg , men en annan andledning var också för Simon...

Skolan var okej idag, mjuk start med nytt schema och några nya lärare, tycker schemat vara bra i år i jämfört med förra årets.

Min bästa present i år är min underbart snygga klocka som jag fick av min älskling ! Lägger upp en bilden på den senare så alla kan bli avensjuka ! :P 
 
Sorry för dålig uppdatering , men har njutit som fan på lovet har liksom inte orkat.. 
,
Hejss

GRATTIS TILL MEJ !

17-årsdagen har börjat sjukt bra. Direkt på morgonen fick jag en klocka av Joel :):):) som jag har önskat mig och vela haft skit länge, Älskar älskar älskar dej!
Fick en jacka av mamma och pappa och lite mer smått :)

Nu ska mamma och jag till ica och handla massa, jag ska göra tårta , mat och varma mackor :D:D:D
pusss

Året 2008 till 2009

Lanzarote med Joel and the gang.  Har varit den bästa resan någonsin och min första riktiga semester med Joel(kommer blir flera) . Det var otroligt roligt !  Sen hade vi våran första husvagns semester till Kolmården , Joel, Gabriel och jag..

Sista året med mina älsklingar i 9E:(  Kratte & Festerna - BÄST 
Saknar sjukt mycket !


Båt turerna vart helt fantastiska i sommras, något som kommer finnas kvar i minnet alltid. ALLTID<3


Har upptäckt att jag har världens två bästaste vänner , Jennifer Malakaiew Åström och Natalie Granath <3 Ön, festerna , skit snacket;) och mycker mycker mera ;P

Jag har börjat på gymnasie på borgis, kännt  vissa nya människor som jag tycker om :)


Det har varit mycket som varit bra och roligt, men året har inte varit helt perfekt , mycket strul mellan Joel och mej , fram och tillbaka.. Men nu är allt bra som tur är! Jag kommer alltid att älska dej Joel <3

Twilight filmen har verkligen tagit en del i mitt hjärta ;) töntigt men sant...


2009 Kommer vara ett rikt år med nya äventyr. Jag kommer :
1. Bli rik, bli kändis och allt :)
2. Åka till London med Natalie <3 UNDERBART
3. Åka på en utomlandsresa med Joel <3
4. Mycket sthlm turer med Jenka och Natta :)
5 Ha jävligt roligt !


RSS 2.0