Fredag !

hejsan vänner!
Gårdagen spenderades med Ingrid och Åsa :) Vi kollade film, käka godis , fixade naglar, spelade kort och sen sov. Så nu ligger mina två jänter i min sänge och sover. Hehe själv är man ju morgonpigg satt.

Idag kom miin Jenka hem :D så det första jag gjorde imorse var att ringa henne :D Så ikväll hänger hon med oss på party hos Bea :):)


morrn morrn!

gårdagen spenaderades med Joel som alltid :) Vi åkte in på Sommarkväll och kollade på Natta när hon sjöng, sen gick han och jag på bio, Harry Potter :P Det blev andra gången jag såg den..

hem till vårat lilla hus och sov sen, träffa föresten Bella och ligaan i stan ;D


PARTY LAST NIGHT


Goooodmorgon!

kom nyss hem från mitt andra hem :P lillstugan..hih 
Ja vi gick upp tidigt idag för Joel skulle golfa, ja hörni han har blivit en riktig golfare, hoppas hoppas han fortsätter med det så han blir riiiiiiiiiik ! Och jag ska in till Valbo såhär på morgonkvisten..! Ska färga håret Svart igen :).

Idag kommer Bella , Ange, Malin och Sandra ut ;D Tror Joline och co också skulle komma :D Då blire party ! Förfest antingen hos Joel eller Jenny :) Sen ÖN !

nu ska jag gå coh duscha !

TJING

vi hyrde film igår älsklinge och jag <3

hemma igen tyvärr:/

ja nyss kom jag hem från en underbar helg med älsklingen min , camping i Orsa med massa mys ! <3 ni får några bilder








Fredag

Goddagens kära vänner !

Hela morgonen har Joel och jag städat husvagnen , vi drar iväg idag förstår ni på en liten semester..bara han och jag, myspys.
Först ska vi hem till Jennie för hon fyller år :) GRATTIS ! Sen blir det 30 mil bort.


Det tråkiga är att jag inte kan komma hem till Elin pelin ikväll :( flickan har ju fyllt år och hon har middag ikväll, ååh hade vela vara med mina tjejer :/ . <3

BELLA , Svininfluensan kommer INTE från grisar , det vet jag, men jag tror själv att det kommer från labiratorier(stava?). Men inte ifrån grisar iaf! Människan har skapat det själv....

hahahahah

XO 


kort liten uppdatering !

kära vänner jag har gymmat. Va duktig jag är. Jag hängde på Joel faktiskt hela tiden..
nu ska Natta få se vem som är kung över vem ;) Hon kaxar förstår ni att hon lätt slår ner mig, MEEN det ska hon få se lill gumman ;)
Natta och jag har panik , tänk om vi får svininfluensan :O Vi har lite skräck för sånt där, sist det var galnakosjukan så kunde jag inte äta på donken på FLERA ÅR. Och Natta hade panik över fåglar ett tag, när det var fågelinfluensan, då kunde hon stå och tvätta om och om igen hennes cykel om det var en liten fågelskit på den. Ja ni ser ju, LIVRÄDDA för den där jävla influensan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


måste bara visa en liten bild på joel

visst är han söt?

Sommarkväll

Var med min Åsa igår , hjärtat <3

Ja sen igår åkte jag , mamma och Ingus in till stan för att se när Natta & Alice sjöng.  Det första Ingus och jag gör är att gå hem till Bella :) Sen gick vi och mötte Ange och hon var med Bea och Emma  ;D

Sen gick vi alla till scen och checka när Nattis sjöng, skit skit bra är flickan ! :D Hon vann btw och kommer tävla nästa vecka också.

Efter gick jag Bella, Ange, Ingus, Bea och Emma till Waynes och fika, trevligt!

Träffade sedan Joel och gänget, som jag sedan åkte hem med. Joel och jag kollade skräckis ;) som såklart jag hade valt att hyra som va helt värdelös...



jag är så JÄVLA arg!

SER JAG DIG DÅ KOMMER JAG SERIÖST INTE KUNNA HÅLLA MIG SJÄLV IFRÅN ATT SLÅ NER DEJ!!! KOMMER DU TILL HEDESUNDA NÅGON GÅNG MER ÄR DU DÖD, ALLA HATAR DEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG TÄNKER INTE ENS SÄGA VAD JAG VILL GÖRA DEJ. FATTAR DU ATT DU HAR FÖRSTÖRT ETT LIV?  NEJ ANTAGLIGEN INTE FÖR DU HAR PSYKISKA STÖRNINGAR.

VET INTE VAD JAG SKA SÄGA?


Jag älskar dej gumman, du är värd guld och är en av mina absoluta bästa vänner , tänker inte säga upp ditt namn, men när du läser vet du att det är till dig jag menar ! <3 Jag kommer alltid finns hos dej, vad som än händer och du kan alltid lita på mig. Jag älskar dej älsklings gumman <3




Jag får panik,


haaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllllllllåååååååååååååååååå

kkkkkkkkkkkkooooooooooooooommmmmmmmmmmmm nnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysssssssssssssss hhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm ttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllllllllll jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjoooooooooooooooooooeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllll gffffffffffffffffffffffrååååååååååååånn ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!











fuck yout biatch !!!!!!!!!!!! du är DDDDDDDDDÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖD

en vän med en bil

Det blev en liten incident igår, jag råka göra Joel platinablond.. suura miner! Så det första vi gjorde idag var att åka och köpa en brun färg, ja så nu e han brunhårg. Det var inte så glada miner då heller..





Nätalie klinkar guura och sjunger :)


!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seriöst, SER NI hur jävla snygg jag är?
jag är het het het !

godmorgon,

vill bara säga att jag tycker att blondinbellas blogg är så tråkig, Kenzas är tråkig och Stinalees är tråkig !!!! Den ända som det är intressant och roligt att läsa är Kissies !!!! Jag blir så irriterad på att en del av hennes läsare som tror att hon är som hon är i bloggen i verkligheten, och stör sig på henne, det är ju allt hon vill liksom , att folk ska störa sig på henne ;D JAG tycker hon är APHÄFTIG! Jag anser inte att min blogg är någon höjadre precis XD men.


ye







Party

Ja hörni människor idag blir det party hos Bellsoo in bomhus ;D
jag har världens bästa kompisar ! och det har inte DU !
hahaha

Bio imorn då ;) men Gabriel , Anna & Ingus :)

saknar jenkan min :/ <3


Jag tänkte att jag drar en dagens.


Min outfit today, jag tänkte highfashion liksom paris fashion week.
jag börjar nere ifrån :
mina mjukisar är rosa som är sååååå inne till hösten ! sen som sagt är det hett som fan att ha hög midja , så drog upp dem till lappland , men visst blev det snyggt? jag är seriös för dom som inte tror. HM har jag köpt dem iaf.!

Sen ser ni mitt fina nitskärp som jag funda på JC på 70 kr, ja tänkte nitar är döläckert ju och i midjan är det verkligen YES !

Om vi fortsätter uppåt så ser ni min MAG-Magdalena- tröja som ingen kan säga emot att den verkligen framhäver mina vackra mage. Magtröjan kan jag säga till er som inte fattat det är SKIT INNE ! Den köpte jag på Monki.

Sen har jag kommit på mitt eget mode , att ha bikinin över TEn , för det första har ni sätt färgen? den är MINTGRÖN, modernt som fan ! Sen tycker jag allvaligt att det var snyggt, fick massa komplimanger på stan idag att jag var high fashion.

Sen som pricker på i:et har jag satt mammas pannband på pannan, ser ni att den matchar bikinin?  åååh jag tror hon köpte den på Klädpiraten för några år sen? Den kanske finns kvar om ni blir sugen ?

PUSSPUSS BloggblondinOlivia

Natta och Olle på en vanlig jobbdag ,


jag tar en lite nap under fikapausen

lite choklad och tidning taggar natta med

bara prata på, Ja Hejsan mitt namn var Olivia och jag ringer ifrån Tele2

party igår på ÖN.!


slisk bild;d

.___. måndag

jag har så mkt för mig så jag hinner tyvärr inte med bloggen ._.        Men när det är sommar ska man ju inte sitta vid datan , eller hur ?
:P

har varit mkt fester, solabada, umgåts med vänner och vart med min underbara älskling :) Förra veckan var Linda och Erik här, så då har pojken och jag har varit med dem rätt mkt. 

nu har också min älsklings jenkis åkt iväg till t-land :( och hon ska vara där i 3.5 veckor.. saknar min tös. 

min joel har också varit borta från mig några dagar :'( men nu är han hemma som tur!
Idag är det iaf jobb, Nattan och jag är noll tagg , som fan alltid ! Vi två är de mest arbetsskygga människorna som finns.

imorgon ÖN.  fredag bellsan party!





.-. kalas






18-årskalas

Ja imorgon fyller min kära kusin Alice 18 , men hon har party idag ;D Grattis till dig ! Så då ska vi dit allihopa och kalasa.. Bilder kommer ;)


askalas !

Fullt ös igår , riktigt kul!
Förfest hos Joel, skit kul! Sen drog alla ner på ön..


Party i morgon !

Ön i morgon då, kommer bli roligt om vi slipper regnet !  ;D

Sommar!

Jag suger på det här med blogg nu, läser mest andras ! På sommaren har man ju så mkt annat för sig :) 
har varit festa, snäs, båturer och massa mys  :D 
Lägger in lite bilder som får tala för sig själv :)








Sommar med dom bästa :)

RSS 2.0