Fullkomligt seriöst från Olivia

Jaaa här får ni ett klipp när jag sjunger, nu får ni höra min fina stämma !

...


...


Heejsan

mina trogna läsare !
fått klagomål över dålig uppdatering! Men det får ni tillbaks av ett videoinlägg som kommer så fort som möjligt när jag har fattat hur man lägger upp från youtube ?????

hmm ni får lite bilder att glo på iaf




._.

idag har vi tvåor visat runt små skit ettorna ;) hehe , Nedå.. gick bra!
Sen var vi tjejer i klassen ner på stan och käka kinamat! ooh så gott..

nu väntar vi på bussen . SE YA


haft mkt för mig !

Ja , jag har haft mkt för mig därför jag inte har uppdatera, haft en väldigt rolig och mysig helg, lördag hos Amandoo och söndag bååt med Joel,Mats & Åsa..
Sen måndags skolan och mys med mina klassisar och today skolan, limön, fyrhjuling och mys :D Där fattade jag mig kort hehe!
Ja ni, i morgon blir det å färga håret rött... tänk länge på det nu, men har liksom inte sagt det till någon..  Tror ni jag passar i page???
Haha Natta, jag och Jenka var hos en klinik som la in silikon i läpparna så nu är vi ankor allihopa :D fyfan alltså va snyggt det blev.. kosta bara några tusen :O  fast det blev lite ojämt på mig så på ena sidan ser det ut som jag fått en smäll xD

ajjja bilder kommer sen så får ni se resultat ;) hihi

mjoo

hej vänner.
gud va länge Joel och jag sov idag, till tolv :O det är väldigt ovanligt för mig, brukar vakna åtta.. Men tror jag vaknar så tidigt är nog för Joel drar iväg till jobbet tidigt och då vaknar jag alltid till och har svårt för å somna om..Men det var skönt å sova länge idag :D

Snart kommer Natta och Joel till mig :)

Vi ska och gratta Amanda ikväll:) jäntan har ju fyllt 17 år , GRATTIS:D  Det har ju också Pontus btw, GRATTIS :D:D

Skolan börjar på måndag och det känns drygt, känner mig skoltrött redan xD kommer någ inte gå så bra, men de är ju bara 2 år för mig kvar i skolan. plus om ett halvår har ju jag körkort och det känns jätte skönt.



Heeeej !

Varit på stan hela dagen med Nattis och mamma och Nattas far :) det var trevligt, Natta köpte en massa och jag investera i ett par nya Nudie Jeans :) vela haft länge !!!!! Nu ska vi åka och hälsa på kusin Alicebrallis ! :)

tycker ni? 1000 kr bara :)

hemma hos Nattis :)

var jätte roligt och intressant på Mary Kay grejen :)

Just nu är jag hemma hos Nattis och ska gå ut å gå , hi...

hejdå!


hej där!

vaknade åtta imorse:O hade världens mensvärk :( uscha mej!
Mormor-margit hämta mig och då åkte vi till Ingus och hämta henne sen drog vi ner och skura mattor xD jag lära skura Joels å min matta från lillstugan för den var så skitig , men nu är den fint å ren igen..

Vid halv två ska jag hem till Fia med Jenka, Natta och Bella :)  Fia ska visa sina produkter hon säljer från Mary kay så det ska bli roligt :D

fick förresten pengar av mormor-margit igår:D:D taack ! en väldigsumma!!!!!!!  SPARA !!

 fräsch vinkel;)

hmm... bilder som gör en glad :)




.

oj har inte uppdatera något idag för har haft lite grejer för mig!  Pratade med Jenni (Joels syster) i kanske en halvtimme i morse i telefon, gumman finns för dej<3
Varit i Valbo med mamma och gabriel och lämna in mitt CV på hemligt .. skrev det i morse! jag är så duktig. Sen gick jag till Jenni och hälsa på på JC och snacka lite osv.. Sen gick jag och köpte presenter till Elin,Rebecka och Amanda, sötisarna har ju fyllt/fyller! Sen köpte jag ett block med 10 ämnes, väldigt bra och andvändbart.

åkte sedan hem till banken och fixade ett nytt sparkonto, så där ska jag spara mitt studiebidrag varje månad så jag inte kan använda det.. Sen har jag ju mitt vanliga konto där lönen kommer in:)

Nu sitter jag hemma hos Jenkis :)Vi har varit på promenad och nu ska vi dra till pizzan för JENKA ska äta :P inte jag!

se yaaaaaaaa

ååh

va jag är hungrig :( skit också!!!!!!!!!!!!!!

jag skulle vilja ha thaimat  !!!!!!! NU TACK!

-

I höst ska jag tatuera mig tror jag :) i nacken.. men vet inte riktigt Vad jag ska tatuera ? Något som betyder något för mig.. hmmm....


yyyess!!

jag hittade min bästa nopp från Make up store!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D trodde den var gone forever !


medans..

..jag väntar på att Natta ska vakna och ringa mig kollar jag på Harry Potter :) min FAVORIT !  hihiih


GODMORGON

Händer idag då? hmm jag vet inte? träna iaf.

 jag och Jenka :) Jenka och jag blir lika lång när hon har klackar :)

dagen.

kära vänner!
Min dag har spenaderats med Nattis och Jenkis, underbart!  Vi åkte till stan för tjejorna vela köpa kinamat ,sen drog vi hem till hedesunda och hem till Jenka :) <3

Nu kom vi precis hem från gymmet, ska hoppa in i duschen och sen åka hem till lillstugan och kolla på film med älsklingen <3


tråkigt, deppigt :(

Jaa nu är vi hemma från Arvika igen, så trist, jag längtar tillbaka.  Jag har iallafall haft en jätte rolig och mysig helg med kräftkalas och annat skoj!  ;D Tack Linda och Erik för den trevliga helgen ! :)

Vi kom hem rätt så sent igår för vi stack från Arvika vid sex tiden och det tar ju ungifär fyra timmar att åka hem sen blev det ett stopp på donken också så vi var hemma vid halv elva ungifär.. Då var det vara att hoppa isäng i lillstugan och kolla film :)


känner en saknad, saknaden av några.. <3


klart

packat klart och ska hoppa in i duschen..
Sitter och lyssnar på Håkan Hellström!!!!!! älskart! Jag hoppas att det blir så att Bella, jag ,Joel och Mats åker och kollar på Håkan på grönan den 4:de september :D:D yiiii


Godmorgon barn

Kära vänner!
Första gången på flera dagar jag känner att jag är lite stressad för jag har mkt att göra; ska packa, åka till ica och köpa lite grejer, Ta en joggingturduscha och vi ska åka vi ett eller två :O
Sen har jag tagit hem Harry Potter boxen från Joel också som jag tänkte låna ut till Jenka :)

Jag börjar känna mig förkyld ;o  ont i halsen och snorig.. vill INTE blir sjuk de sista veckorna på lovet säger jag bara!! 
 
Det blir nog ingen uppdatering för mig i Arvika, ska bli skönt å slippa datorn.. Men kommer uppdatera innan jag åker !
Ciaooo!


-

jag tog en joggingtur till Jenka :) Så nu sitter vi här och kollar på Pimp my ride på MTV :D


saknar..

Jenka,Natalie & Bella :(<3 har inte träffa dom på jätte länge känns det som... I tisdags var det sist jag träffa Bella och Natta:(.. Men Jenka var det i Lördags tror jag :(  Bajs saknar er...

Sen är jag också ledsen över att jag inte kan fira Rebecka imorgon då hon har middag eftersom hon har fyllt :( Åååh att allt alltid ska köra ihop sig för mig.. När Elin hade middag var jag inte heller hemma ju. Varför kör ALLT IHOP SIG?


._.

GUD va tråkigt jag har... De två senaste dagarna har jag haft så sjukt jävla tråkigt.. fattar inte!? sitter vid datan hela tiden som en annan datanörd.

Ge mig pengar . vill ha :(


Nu ska jag iaf gymma med Joel...<3

Längtar tills i morgon då jag och Joel åker till Arvika till Linda och Erik :) Det ska bli mysigt och roligt!


-


morgon

Jag har blivit så jävla onyttig den sista tiden, äter bara massa skit ! Måste ta att ändras på, men när skolan börjar kommer jag få tillbaka min gamla kost och det känns skönt för då kommer jag droppa i kilon.. hoppas på! Sen blir det mkt träna också eftersom att skolan går bättre om man tränar för då blir man mer koncentrerad.

Idag tvinga jag mamma att köpa silvershampo till mig :) vill få bort lite av det gula i håret.

hahah sjuan xd

-

Nu blir det kolla film med Joel älskling :)

Puss


haha !

 Ronja Rövardotter
Lotta på bråkmakargatan
Madicken
Pippi Långstrump

hah!

sökte på googel på "Natalie Granath", jag brukar sitta och söka där på namn... och då kom den här bilden upp :P
 bilden är sen 2007 , ser ni Joel och mig xD? hahaha , sen gullan i bakrunden


fuck.

hatar detta. fuck !

jag blir irriterad på folk som är rika och inte har fattat det ??? När man aldrig har varit fattig vet man inte hur det är.. Jag blir så...


fattig?

någon mer som känner sig urpank???

mysigt

Igår blev det en jätte lång färd för Joel och mig med fyrhjulingen, åkte i skogen.. Men när Joel var påväg mot en liten stig som man INTE kunde köra fort på så skrek jag att han inte fick åka där och lära vända! Vi hade åkt på grusväg innan som man kan åka fort på. Som dom flesta kanske vet är jag väldigt rädd för björnar..så fick lite panik där. Men tur att pojken vände iaf:)

Fast det är så lungt och fint i skogen så har jag ändå panik hela tiden när jag är där, så grymt jobbigt. Vet inte varför jag har fått en sån skräck för björnar?
Fast det går iaf lättare när ajg åker med fyrhjulingen om man jämför när jag har ridit i skogen, DÅ är jag verkligen skit rädd och har på känn hela tiden att det ska komma en björn.. usch..



Grattis till..

Rebecka gullet som fyller 17 år idag :)
Grattis till tusen hjärtat ! <3 

Gud vad det är tråkigt när man inte har pengar på mobilen  :/ kan inte svara folk när de skriver :/ ...

:D

På onsdag åker vi brudar till sthlm ,  Ange, Natta, Jenka, Bella och jag:D ska bli så roligt ! På Grönan såklart.. kul kul:)


helgen!

Lördags var det party hemma hos Joel, jätte mysigt och roligt där, lite kalas för Jimmy som fyllt 18 år. Sen stack vi till c-festen och den var tråkig och blev massa bråk m.m..

Igår på morgonen drog Joel och jag iväg med båten och hämtade Sofia och Mattias och åkte till Holmen. :D Vi bada ,fiska, käka, åkte runt i ringen, ja bara massa roliga saker. Sedan när vi kom hem drog vi in till stan på en gång och köpte kinamat och hyrde film. Så satt vi dra i lillstugan alla fyra och kolla film och åt godmat, haha hela "familjen" som vi börjat kalla oss, Sofia ,mattias jag och joel ;)

Verkligen en trevlig och rolig dag igår!!!!!


idag får vi se vad som händer, ska nog ringa och väcka Natta ;) hihih!


hej där!

Världens mysigaste dag igår <3 Måste jag bara börja med att säga!


Idag har jag legat i solen och fått soleksem som vanligt :/ . trök.. 


Jag hoppas kvällen blir rolig :) :):):):)


:)

Dagen har spenderats ute på holmen med Joel ,min älskling :) Vi har myys bara :) Nu har vi duscha och ska skynda in till Gävle, ska käka mat och sen bio :)

Vi älskar varandra så mkt <3

mina favoriter!

Vattenmelon och cocacola är två av mina favoriter!!!!!!!!!!!


._.

anonym verkar verkligen riktigt intresserad av mitt liv, men så är det ju att vara kändbloggar :)

Nu ska jag gå och K*nulla min älskliiiiiiiing <3
xo bloggblondinolivia !

URSÄKTA " ANONYM" ?

"anonym" varför vågar du inte säga vem du är? är du rädd för mig eller? Antagligen..


3 år fattar ni :)?

Joel Larsson och Olivia Åhlander Sandberg i 3 år ? :) Så jävla underbart ! Tänk att vi hållit ihop så länge?  

Kommentarer som att vi inte varit tsm i 3 "fulla" år kan väl komma och säga det till mig irl än att de ska vara anonyma på bloggen. Och för dig som inte tycker det är tre fulla år så kan jag säga att Joel och jag har lagt skiten bakom oss som varit och glömt det!  Låtsas 3års dag ? MEN TÖNT.

Så 3 år imorgon :) blir massa kärlek. 


mjaaooo ;) KISSIE I LOVE YOU !


Godkväll.

Min laptop är grejad, den hade blivit överhettat pga att jag har den i mitt knä hela tiden, jag är också tvungen till att lägga över alla mina bilder på ett usb minne för datorn kan krascha om det kommer flera bilder, alltså gud va bärbara datorer är känsliga.. De klara inte av någonting ju!


brämmen



mysdag med tjejorna <3

At jenkas place nu :)

dagen!

Stack till brämmen imorse med Natta och Jenka :) mina två fisar! Efter en kvart blev det ett stort jävla moln och det börja regna lite, så vi åkte hem till hedesunda där det alltid är fint.. Natta och jag har legat och stekt tills nu, för nu ska vi dra till pizzan och käka ;) hihihi

Ikväll ska jag och joel myyyyysssa :)

Imorgon blir det båt , mys, resturange och bio med min lilla älskling Joel på våran 3 årsdag :D <3


Grönan med mina bästa den 12:de :) <3

tider..



Vet att många kommer protestera, men wtf man måste ju bjuda på sig själv någongång ;) det var ju ändå långt bak i tiden ;)
Natta,Olle,Jenka,Bror & Rebban ;)

Soool :)

Det är ju jätte varmt ute nu :) Mamsi och jag ligger och solar.
Har kört massa bil idag med, om ett halv år får jag ju ta körkort. Jag längtar verkligen tills jag fyller 18, speciellt så jag får ta körkort :)

see yaa
old pic


godmorgon !

hade klockan på nio idag :O för Lunkan och jag hade bestämt att vi skulle dra till s-näs vid tio idag, MEEN det är ju ingen sol och kallt ute :O fyfan! Så jävla pissigt... Hoppas det är dåligt väder ikväll också då jag ska jobba..haha
    Ska nog fråga om jag kan få ta en paus i jobbet tills skolan början. Har mkt på gång känns det som, så skulle vara skönt å ta paus,
 som tuuur får ajg ändå lön i Augusti eftersom att vi får lönen som vi ahr jobbat för förra månaden, så min lön i Augusti är för vad jag har jobbat i Juli, så nu när ajg jobbar i Augusti från jag den lönen i September..

kollade på bilder på mig sen i sjuan igår tror jag de var, alltså shit va smal jag var, har gått upp som FAAN sen sjuan !!! :O Men i höst sätter jag igång med all träning!! Hur ska jag hinna med allt?
- Skolan,massa plugg
- Träning
- Jobb
- Vänner/pojkvän/familj


Blir mkt känns det som.. usch kan bara tänka hur jobbigt allt kommer bli. !


kolla håret :P äcklig minjag har ;)

nu när jag kollar ser man hur smal man var, då tyckte man att man var skit feet!  På bilden; Wille,Jenka,jag, Felix och Rebecka

hejhej :)

dagen har spenderats med Nattis och Jenkis. Såklart har vi solat * :)
Sen kom jag på att vi skulle köra lite bil också, så va tog mors bil och Jenka satt i bak och jag körde och Natta bredvid mig, det första jag gör är att backa på postlådan så den åker neri diket , och Jenka fick panik för jag körde så fort också XD Hennes ord var: - När du får körkort kommer du köra precis som Joel!!! Skitsnabbt!

Sen körde jag in på en liten grusväg som leder ut till en åker , så där satt vi och körde runt, jag lärde både Natta och jenka att köra bil :) hehe !

Rolig dag :)

Sen ikväll ska Joel och jag in och hyra filmer :D som alltid ! Joel och jag satt och prata igår om hur jävla kul vi ska få när vi flyttar ihop xD Två st barnsliga töntar i ett stort hus xD  haha



tuesday

kära vänner, godmorgon!
Jag är riktigt irriterad idag för min laptop har lagga igen  .__.  Den går sönder hela tiden, fast jag är väldigt försiktig med den.. Så nu sitter jag vid våran stationära dator :/ blä..

Idag blir det stek dag igen tror jag ? Joel är på sitt nya jobb, snickare ;) sexy man ! hihih



Godkväll..

har några meningar att berätta..

Idag på gymmet så konverserade jag och Joel om att jag var fjortis/inte fjortis , jag tycker inte jag är fjortis, För jag var det förr och vet hur jag var då, men han påstod att jag var det fortfarande. Så ett vattenkrig startade, jag loosa .__. Så jag vart lite smått putt och gick ut och satt mig i solen istället på en trappa
Då efter en stund 3 cykel killar kommer i 10-12 årsåldern och åker lite fram och tillbaka där jag sitter..sen hör jag den ena pojken säga till den andra:  -  Flyg i trappen där borta!!! 
Då den andra pojken svara:  -  Neeee det sitter ju en TANT i vägen!!  
sen sa de:
pojke 1: - Joomen gör det då! Cykla fort och flyg
pojke 2: - Neej men ser du inte TANTEN som sitter i vägen då!!!!

Jag fick VERKLIGEN psyk på pojkarna ,  blev jag kallad för TANT istället.. Så jag sa: -  TANT? DET VAR FAN DET VÄRSTA!

då cykla de de fortaste de kunde iväg.....

Seriöst,beter jag mig som en fjortis och ser ut som en tantFAAAN vilken åldersnojja jag har !!!!

neee usch!!!!!!!

Sen ringde jobbet också och vela att jag skulle jobba nu när det blir finfint väder........

nu ska jag iallafall gå och mysa med min älskling.



en gång i tiden var man ung..........

._.

Kollat på lite ego bilder på mig själv , och jag har verkligen ändrat färg på håret mkt :O Från platinablont till svart, och till brunt och mellan blond :P

När jag hade mitt långa blonda hår :/ åååh..

snodde frågor från Amandoo .E


utseende:

1. vilken ögonfärg har du: blågrön

2. hur lång är du: 167 cm

3. vilken hårfärg har du: just nu är jag blondin

4. långt eller kort hår: halvlångt.

5. piercingar i anisktet: ja, näsan

6. vilken ögon färg skulle du vilja ha : mörkbruna

7. hur lång skulle du vilja vara: över 170 iaf :)

8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: Skulle vilja vara äkta blondin

9. vill du ha kort eller långt hår: Långt.

10. skulle du vilja ha piercingar: ne räcker med de som jag har.



senaste du:
11. åt mat: för några timmar sen

12. drack: multi

13. sms av och vad de stod: Joel, Går fort älsklingen min:) har åkt iaf nu ju:(

14. du skrev sms till och vad du skrev: Joel

15. sa: -

16. kramade: Joel

17. kysste: Joel

19. du spydde: hahahah

20. hade sex & med vem: Joel,


kärlek:
21. är du singel: Neeej

22. ditt förra förhållande va med: Joel

23. ditt längsta förhållande: Joel, på fredag 3 år

24. med vem då: Joel

25. när någon säger din första kärlek vem tänker du på då: hmm.. haha Filip Lathinen tror jag

26. är du oskuld: nej

27. gillar du någon just nu: jaa min älskling :)

28. hur många seriösa förhållanden har du haft: 2 el 3

29. vill du vara singel: Nej

30. vill du gifta dig i framtiden? Nepp

31. vad heter din nuvarande pojk/flickvän: Gustav Joel Lindberg Larsson



vänskap:

32. den som vet mest om dig: hmm.. Natalie tror jag

33. den vän som du har kännt längst: Ingrid :) kusin!

34. har du en bästa vän?: JA

37. har du vänner som bor långt ifrån dig: njaae

38. den du har mest minnen med: Natta xD

39. bra vän du inte träffar ofta: träffar mina vänner ofta :)

40. har du förlorat en bästa vän: joo



övrigt:
41. musiksmak: Håkan Hellström,

42. sport du gillar: haha ingen..

44. har du någon gång hört att du sjunger bra: aa haha

46. har du hört att du borde bli modell: nej hah

48. vem är mest galen i din klass? Bella tror jag :D 

49. har du blåtis på någon annan killes kuk?: ?

50. vems?: fatt?



Bella på g


Ojoj.. det går uppåt !



Den du Kissie !!!!!!!!

Men såhär är det ju att vara kändbloggare :)

Jävlar!



Besöksrekord !!!!! :)

hej vänner !

Finfint väder idag loosers ! :) Steek.
 
  Vaknade vid tio i morse av värsta mardrömmen ;O Har sett mkt skräckfilmer på sista tiden och då drömde jag en blanding av alla :S fyfan säger jag bara , var skit rädd när jag vakna, MEN som tur hade jag min älskling bredvid mig så de var bara att krypa in till honom :) hih

Idag blir det som sagt stek, gymma och gratta Alvin på hans 3 årsdag :) Det är så lustigt tycker jag , för precis när Alvin föddes så blev jag och Joel tsm typ, den sjunde augusti 2009 firar Joel och jag tre år <3

vill haaaa....


Godkväll!

Nu blir det film mys med Joel :)


godnatt ! :)

haha!

det är verkligen en slapp dag idag, har ingen alls för mig,  ligger i hängmattan med datorn i mitt knä. Ska förmodligen träna med Joel lite senare om pojken orkar, han börjar ju jobba i morgon :/ älsklingen min <3

fick spotify av Jenkis!!! Äntligen ! tackk !
 
SNYGG BILD ;D
Ange, Bella och jag hemma i Joels och min säng, vi ockuperade den ;)


fredags ;) käka kina mat med brudarna<3


visst är min jenka fin:)?


puss :)


Steekdag!

Legat och sola idag faktiskt, kommer de bli sommar igen nu? Vi får hoppas. Det är Verkligen skönt ute. Samtidigt när jag låg och sola så höll min far på att grejja med hans lastbil och då kom jag på i början av skolan förra håret så Bella och jag inte kände varandra och hade en liten åsikt om lastbildchafförer.
Bella;  -  ALLA lastbils chafförer är äckliga gubbar som är peddon
Jag;  - Öh min pappa är de.. han kör cement..
Bella;  - Öh, oj , hehe..
Olivia;  - hehe......
 

Något sånt liknande.. HAHA! Bella var inte min favorit i början, hon va lite läskig! Men nu är hon min lilla pluppilupp som är hur go som helst  :) Hon har blivit en av mina närmsta vänner på kort kort tid! <3

och de är så skönt att Jenka är hemma igen, min gumma hade köpt armband till mig:) <3 fan va vi fetta igår då :P


godnatt



xo olivia

looser!

Filmkväll idag med Jenka, deni fuckers !

RSS 2.0