.....

I lördags jobba jag som sagt, fick mysa med ungarna och måla dom till tigrar osv, stod i kassan med btw.

sen vid åtta slutade båda jag,Bella och Baz så vi åkte med Baz in till stan.. snällis! Sen gick vi till Mocca och träffade Natta och Jenka, tog en chailatte:D wwoho!

Sen gick Jenka ,jag och Natta på bio, New Moon , ÄLSKAR FILMEN! älskar allt med den! :D blev en riktig myskväll !

sen hem till min älskling och sova<3 sen upp igen på morgonen och dra till jobbet. Sen hämta Joel mig och vi åkte till Joels mamma och firade första advent, asamysigt<3


Fredagskvällen

Plugga brott och straff, buhuu :( träna (som jag inte har gjort), äta något gott, mysa... om man måste plugga en fredag kväll är det stört.. Jag ahr iallafall fått två fall om stöld , som jag ska döma enligt brottsbalken och ha en egen motivering, har ett hemmarbete på religionen, har lite engelska grejer att göra, matteprov att plugga til och massvis med mera som jag inte kommer ihåg just nu.. varför valde jag samsam? jag är ju inte ens en riktig pluggmänniska :( satan.. sen i morgon har ajg lovat Ange att jobba åt henne, så hela lördagen försvinner, hade behövt plugga då med.. men är man godhjärtat så är man och hjälper andra :)

Nu vill jag ha en ledig helg någon gång? funderar på att ta ledigt på lovet.. skulle behöva vila upp mig riktgit, så jag har nya krafter för skolan sen! Skolan är endå viktigast, även fast jobbet känns mkt viktigt.

Bella är seriöst VÄRLDENS sötaste :)

ja tack!

 



Födelsedagspresent/julklapp tack:D


mysigt


Fint kort jag tog i Orsa , när joel och jag var där på semester :)<3

OMG

 OMG assså


hohoh


min lilla crossåkare :)
 snyggare en denna bild finns inte! :D

o


..

festen igår ska vi inte prata om... nej usch! och fy...

jobbat idag, jätte kul måste jag säga.. inte..



aldrig mer

aldrig mera.det är inte värt det!


k


Helg

Idag; träna, plugga samhäll ( håller på med Juridik ) , vara barnvakt till Elias med Joel <3, kolla filmer och mysa!

imorgon; jobb, PARTY TAGGA !


fettvalken tittar fram :D


._.


..

Bellas mening idag; Men seriöst, stör inte ni er på fula feta människor som är astöntiga? 
haha..
Nattis och jag var på Yoga igår, asa skönt:) och i helgen blir det kul !



inte fotoshop

Bilden på mig är inte fotoshopad när jag står i bikinitrosor som någon påstod :S har aldrig andvänt fotoshop.. Men tar det som en komplimang iaf :) någon som är avundsjuk på min läckra kropp ;)

därför bjuder ajg på den här bilden med!. Som jag har höjt kontrasten på och har gjort svartvit

Natalie

Fota: Jag
Redigering: jag
Modell: Natttiis

Godmorgon


k.


haha tyckte jag var lik Blondinbella på det här kortet.. visst då ? :P

k



har visat den förr, men visar den en gång till.. EN KLASSIKER JU :)

LYSSNA



LYSSNA OCH NJUT ! :)

Godkväll!


Hola vänner:)

som ni kanske märkt har jag haft lösenord och så till mig blogg så bara vissa har kommit in, det är för det känts så jobbigt när folk har terra bloggen.. 
Så nu tänka jag börja skriva lite igen, men har nog tappat alla besökare nu, har ju som sagt några trogna läsare, Natta,Bella,Jenka och min mormor ;) 

Ska kanske göra bloggen till en fotoblogg.Alltså istället att ajg skriver vad jag gjort på dagen lägger jag upp en bild som förklarar dagen.. hmm .. Haha. Jag önskar ju mig en systemkamera till juklapp/födelsedags present , en Nikon.

Snart fyller jag föresten 18 år :) den andra januari, är lite kul sådär.. men känns drygt för man blir så jävla gammal, usch det gillar vi itne. Det är så roligt när jag retas med Joel och sägar att han börjar bli gammal, han fyller endå 21 snart.. det är verkligen gammalt.! HAHA ..  Jag Olivia, ska vara 13 år bara.. hänga på byn och dricka lättöl , visst.. HAHAH..

lite update om vad som hänt i mitt liv;

Jag och Sara har köpt gymkort och börjat träna... det var det endå typ.  Men nu har jag iaf kommit igång med träningen riktigt och det känns bra.. vill ju iten vara någon tjockis med feta armar och feta lår och med bullmage.. nä det tycker vi itne om.

blää vilken otroligt tråkig och lång text det blev.. undra hur många som kommer börja besöka mig igen :)


mmmmmmmm

SUUUUUUUUUUUUUUUUUGGGGGGGGGGGG

jaaaaa

fortsätting.... när man inte ahr något å göra gör man en mun


när man inte ahr något å gööööööra


 hahaha vilken liten liten näsa hon fick xD

haha

hahaha, 4 besökare per dag, det är grejerdet ;) hahahahahha

HEEJ

Hej :d

fyfan va jag hatar vissa människor :D egenltigen kan jag skriva ut namn nu men gör det inte för säkerhetens skull... eller va fan. Jag stör mig så mkt på Natta, hon är så dryg och fjortis.. ååh klarar inte av hennes närhet.. jävla bullis.  Hoppas hon inte får tag i mitt lösenord bara.....så hon kan se hur mkt ajg inte tycker om henne....


Skojjarmed dig Natta , det vetu ju :D <3



GUD va smal och fin jag är... Natta måste ha lagt på sig några kilon på magen ???


hejdå

mitt sista inlägg på den här bloggen! :) tänker sluta skriva nu. Bloggen var ju bara tänk för mina nära och kära, men den har spridits så mkt så känns inge roligt å skriva längre, skriver ju mkt för att Linda och Erik borta i Arvika ska veta vad joel och jag har för oss.. och för att roa mina vänner :) MEN nu kan jag inte skriva ut saker längre känns det som.. blir lite för privat.  haft blogg i tre år nu.. 06 börja jag att skriva.. Ollebollesandberg.blogg.se var ju min första, som fortfarande finns kvar, men som jag inte ahr skrivit på på år och dar.  Men Det här blir sista riktiga inlägget förhoppingsvis. Kör en Natta och slutar blogga! :)


HALLOWEEN


 Bella ? eller horan på stan??



hejhej

deta r inte ett fjortisinlägg:) för det är jag som skriver:) bellsisis alltsså yeyey, håksn spelas. im wet


RSS 2.0