hej :)

Hej alla söta :) Idag har jag jobbat och åkt lastbil med pappsi :) trevligt..

Just nu sitter jag med slingor i håret.. hm hur fan kommer det se ut ? Jag har fan gjort slingorna själv.. haha:D aja får se ;)
 
taggad till lördag då det blir lite party :) trevligt hoppas vi! Förfest med tjejorna hos Bella , sen vidare!

 

 

 


..

Jobbat sen kvart i elva idag, kom nyss hem :P en lång dag! .. Pinsamt idag, halkade och det kunde ha slutat illa måste jag säga. TUR att en kille vid 20 årsåldern tog emot mig, hahahhaha pinigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NU- till älsklingen och duscha å mysa och sova. ÄLSKART!!!!!!!!!!! :D <3


.


hihi

Hehe, idag kom "Ensam mamma söker" hon från S-viken och köpte milkeshake på donken ;) hahha.. men tyvärr stod inte jag i kassan då, så Amanda tog hennes beställning då...:D så jävla avis jag blev då :D

Sen måste jag bara berätta att idag har jag verkligen stått och gjort narr ( eller hur ska man säga?) av mig själv:P hahah Stod med donkens maskot utanför donken och vinka till bilar xDxDxDxDxD HAHA. Så om ni var vid Valbo köpcenter idag kanske ni såg mig ?? Stå där och vinka och skratta på mig....  Men det var roligt, alltid kul att prova något nytt !


k.




Snart så åker jag iväg och jobbar:) Får åka med Elin in idag, jätte snällt :) gjorde en liten kort update såhär :) Visst är jag fin i min donken-skjorta ? :P

.....

Igårkväll kom älsklingen och hämta mig, så åkte vi och köpte pizza och åkte hem och åt ! :) Sen mös vi <3 pysimys<3 Han är jui Gbg idag:/.....bläää..

Idag ska jag jobba iaf, börjar halv tolv.. jobbar en kortis idag ! ;)

 

....

jag undrar en sak... när man knappt levt ett liv , ynka 16-17 år då vet man ju inte riktigt vad problem är tycker jag.. folk klagar att dom mår dåligt och att livet är piss och blablabla.. Men va fan om allt är så jävla dåligt och man mår så sämst då tycker jag att man ska söka hjälp faktiskt.. gå till någon psykolog. Varför kasta bortlivet på att "må dåligt", ha kul för fan , lev livet!!!!!! 

nej jag blir bara så trött på människor med problem hela tiden , sånt dämpar ner en själv.. visst jag har varit med om mkt skit jag också och har verkligen kännt att livet inte är värt å leva, kännt för att bara försvinna.. MEN när jag tänker tillbaka så kan jag tycka att jag har blivit starkare i mig själv efter allt. Allt har en mening , allt vi säger, gör och allt som händer har en MENING..

1 liv har vi, LEV DET TILL FULLO.
 

nu kanske jag har lite dubbelmoral här.. när man tänker på hur jag skrev för sisådär ett halvår sen.. men nu känner jag såhär iaf


...




haha tycker bilderna är så kul.. känns lite som filip har något emot mamma och mig ;)

hahaaaa



hahh

ååh


Gud va jag längtar till sommaren igen:( vill åka utomlands :'(  Fast tycker vintern också är mysig.. men sommaren är bäst!! Tjejer vi SKA utomlands <3

 så brun man är så :(

hah

Haha . kom på en sak, att det är bara Bella som kommenterar här i min blogg xD hahah.. länkar hennes blogg åt er;) bella <-


måndag.

en vecka kvar till lovet, skönt det:) Fast ska jobba hela lovet typ så kommer inte vilaså mkt.. plus att den här veckan är det råplugg i skolan!! har så fruktansvärt mkt...

se ya


söndag

det ahr varit en riktig myshelg.. I fredags så gick joel och jag på bio , Flickan som lekte med elden, den var SKIT bra! precis lika bra som män som hatar kvinnor.. nu längtar jag till trean..

igår kom Carina,Elias och Jennie för vi gav Elias en tidig julklapp, en fyrhjuling ;) han blev överlycklig och lite chockad tror jag.. lillpluppen :)

sen blev det brand alarm på kvällen så Joel stack iväg :( så han kom hem kvart över ett i natt.. ett bibliotek i färnbo hade brunnit ner.. de kunde inte släcka den.! Min brandman<3 ;) hehe

idag har ajg jobba  :) trevligt trevlig ! med bellsoooooooooooo

saknar två bästisar<3

jäkla neger man var i sommras :P

söndag

det ahr varit en riktig myshelg.. I fredags så gick joel och jag på bio , Flickan som lekte med elden, den var SKIT bra! precis lika bra som män som hatar kvinnor.. nu längtar jag till trean..

igår kom Carina,Elias och Jennie för vi gav Elias en tidig julklapp, en fyrhjuling ;) han blev överlycklig och lite chockad tror jag.. lillpluppen :)

sen blev det brand alarm på kvällen så Joel stack iväg :( så han kom hem kvart över ett i natt.. ett bibliotek i färnbo hade brunnit ner.. de kunde inte släcka den.! Min brandman<3 ;) hehe

idag har ajg jobba  :) trevligt trevlig ! med bellsoooooooooooo

saknar två bästisar<3

jäkla neger man var i sommras :P

godagens


hej

skola.

Idag ska Joel och jag göra nuggets:D ååh va gotti! nicenice! Sen blir det film titta och mysa med kanske baz eller kortspel - perfekta kvällen framför mig!

tycker synd om lillnattisen min <3 :(

nu håller jenka,natta och jag planerar våran resa till thailand !!!! :) fan va kul vi ska ha !!! det där medpengarna är synd...........

mums vattenmeloner


...

Temadag idag, askalastråkigt!
TRÅKIGT TRÅKIGT TRÅKIGT
!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska Joel komma så ska vi göra våran speciallt mat :) eller den e enkel men asagod:D oooh!!
Sen ska vi till ica och köpa någon bra film ;)

Nattis och jag hdae en mysdag igår :) <3


hah vi två <3

.......


blev så jävla rädd

godmorgon

godmorgon vänner!
hemma idag från skolan p.g.a att jag fortfarnade är sjuk, stackars mig!

vill ni något ring isf! :)

saknar joel,natta,jenka <3


köpa denna tröja :)

...

Ursäkta med satt just och kollade reprisen på Idol sen i fredags och frågar mig själv; vad är det för skit juryn har tagit med? Helt seriöst är det ett skämt för iår????  Alla är helt värdelösa och det känns som det är någno jävla B-karioke-bar !!!
Den enda som juryn har lyckats med är Tove elelr vad hon heter.. hon är verkligen skit bra. hon kommer vinna... kan lägga flera miljoner på att hon vinner annars är det katasrof..

Det är iaf sämsta startfältet som någonsin varit i Idol. Camilla vad är hon för ett skämt?? Vad tänkte juryn?





Wannabe ?


Godmorgon

godmorgon till er som vakna nu eller gjorde det tidigare ;) själv vakna jag sju och har varit vaken sen dess (Y)

idag händer inget speciellt.. kanske ska hem till Natta och spela The sims ... så jävla kul!! men jag är ju fortfarande sjuk så känner mig ju fortfarande krasslig så tror jag inte kan :( det var ju sårligt.

ha en bra dag! fan va gott med orsagodis..

hejigen

Måste lägga in det här klippet också!!
Shit alltså låtarna är exakt lika förutom texten

..

Hur tattigt är det inte att sitta vid datorn en LÖRDAGKVÄLL ? Jag får seriöst ångest över människor som jag som sitter vid datan nu :O -  Jag är sjuk så jag kan skylla på det!!!!

Haha ska nog gå in på Omegle och chatta xD xD

Ger er en jätte bra låt som Nattis har spelat för mig :)


lördag

hela min dag har bestått av Te, The City och The hills.. Har kollat på säsong 5The hills till avsnitt 12 och jag blir så irriterad , kommer Lauren försvinna från the realityprogrammet ???? Jag får panikas !!!!
nejnej jag får lite ont i hjärtat , vem fan e nya tjejen ???

aja nog pratat om det! Jag är fortfarade förkyld och känner mig som världens äckligaste plus så är jag ledsen för 2 grejer , den första är att jag inte får tag i Nattis?  hennes mobil är av :(:(:( och det andra är att jag inte får sova hos min älskling :(:( han vill inte bli smittad! jag hoppas verkligen att ajg är frisk i morgon och till nästa vecka så jag inte missar något i skolan.  Var ju tvungen att sjukanmäla mig nu i helgen från jobbet och det tog hårt att göra det.. vill itne förlora pengar ju. sen trivs jag att gå till jobbet :)

Nu blev det mkt text här.. ska kolla på slutet på 2 fast and 2 fourius(stava?)



!!!!!!!!!!!!!!!

En grej jag måste säga bara; JAG HATAR SPENCER PRATT !!!! 
fyfan på han ! Jävla skitidiot!!1

hahhahah


Haha

snackade med Linnéa och hon kände tydligen några som kollade min blogg, och hade sett mina video-inlägg och hade trott att jag var seriös på dem men Nej jag är inte seriös för er som trodde xD
Det är väl endast de som känner mig som fattar att jag är oseriös XD hahah...

Gårdagen var iaf jätte mysig hos Lunkan ! :)
Vi spelade Buzz , Wii och käka massa och hade skojj :D Måste göras om.

Idag ska jag ligga och kurera mig.. är fan värre i förkylningen idag


Fredag

Jag är SJUK ! SJUK SJUK SJUK. Förkyld , fyfan!! hatar det! Har försökt allt så jag blir frisk..

Ikväll ska iaf jag och Joel-älsklingen till Lunkan och Henri på middag.. blir lite parmiddag sådär :) jätte mysigt faktiskt!

hmm

Finn ett fel ?

hmm

Finn ett fel ?

jäklans

Nattis och jag missade bussen alldeles nyss, skit kul! Nu kollar vi OC och väntar på tio bussen.. fyfan va äckligt svettig jag blev när jag stressa med cykeln.





Tisdag

hemma dag idag , sov till tio hos älsklingen <3 gick på promenad hem men Astapasta :)
när joel slutat jobbet ska jag hem till den pluppen :)


Vinter

vinter är rätt så mysigt ändå :)

Måndag

Skoldagen har varit bra , bara för jag har mina underbara vänner. Redovisning med Svenskan som gick bra också.
Har varit en bra-dag. Det som fattas nu är lite Joel :) han har lovat hjälpa mig att plugga på körkortet , <3
Veckan sen okej ut framöver, har inte mkt för mig. umgås med älskling, skolan, Nääätalie & Jääänka .

En bild från Jenkas kalas ! :)


nuu

.. var det ett tag sen igen

helgen; fredag - ut och åt med mina tjejer, mys med film efter, vi firade Jenka
lördag - sov till HALV ETT  :O träffa Lunkan och gick på promenad sen cykla jag till crossgropen och kollade lite, Joel satt flaggvakt stackars :/ han var helt iskall !
På kvällen hade verkligen älsklingen och jag en myskväll.. bara mys i sängen och kollade film plus drack lite cola :) <3<3<3<3<3<3<3

idag är det jobb som gäller 12-19.30 , :)


I sommras när vi åkte båt, Joel röd hårig efter mina expriment med hårfärger<3


RSS 2.0